De dochter van Danielle mocht iets meenemen naar school. Dat werd de Playboy-beer van haar vader… Weer een heel leuk verhaaltje!

“Mijn dochter heeft in haar klas een lettertafel. Daar staan voorwerpen op die beginnen met de letter van die week. Deze keer was de letter B aan de beurt. De juf stuurde de ouders een mailtje om thuis wat spullen te verzamelen die met de letter B beginnen en die mee te geven aan je kind. Dus we gingen thuis op zoek naar voorwerpen die met de tweede letter van het alfabet beginnen.”

De B van Beer, Playboy-beer

“Mijn dochter koos voor een beer. Helemaal goed, natuurlijk, maar er was wel een dingetje… Ze koos voor de Playboy-beer die haar vader ooit eens op een kermis had gewonnen. De beer heeft het logo van het bekende tijdschrift op zijn buikje…”

Speciaal plekje in het klaslokaal

“Vandaag was ik even op school en toen zag ik dat de juf wel een beetje rekening heeft gehouden met de kinderen. De beer stond namelijk heel verdekt opgesteld…”

– ‘ontaarde’ moeder Danielle –

Ook een leuk verhaaltje?

Heb jij ook een leuk verhaaltje dat je graag wilt delen? Mail dan naar info@clubvanontaardemoeders.nl o.v.v. ‘Leuke verhaaltjes’ of stuur een berichtje via de Facebookpagina of Instagram! Word je verhaal gepubliceerd dan word je beloond met de unieke Club van ontaarde moeders-(koffie)mok! Die wil je toch hebben!

Lees ook: