Laden

Privacybeleid

Privacybeleid

Een ontaarde moeders die zich aan de regels houdt? Hoor ik je nu lachen? Heel begrijpelijk, maar soms is het nodig, zeker als het om je persoonsgegevens gaat, want we hechten er veel waarde aan  dat deze worden beschermd. Dus hier een wat serieuze tekst, maar dan begrijp je wel wat de Club van ontaarde moeders met jouw gegevens doet en dat het overeenkomstig is met de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Persoonsgegevens

Om aan die wet Algemene Verordening Gegevensbescherming te voldoen, brengt dit de onderstaande dingen zich mee:

  • We verwerken persoonsgegevens in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt.
  • We vragen om je uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • We geven geen persoonsgegevens door aan andere partijen, tenzij dit nodig. Denk hierbij aan het versturen van een gewonnen prijs als je aan een winactie hebt meegedaan.

Beveiliging

We doen ons uiterste best om de beveiliging van je persoonsgegevens te waarborgen.

Cookies

Cookies worden gebruikt om je een optimale bezoekerservaring te bieden en om inzicht te krijgen hoe je gebruik maakt van de site. Wil je liever niet dat jouw persoonlijke gegevens als een koekje worden opgeslagen dan kun je dat in je browserinstellingen aanpassen.

Links

In sommige artikelen staan soms linkjes naar andere websites. De Club van ontaarde moeders verwijst je naar die websites voor meer informatie over hun privacybeleid. Wij hebben daar geen enkele zeggenschap over en zijn er ook niet verantwoordelijk voor.

Waar heb JIJ recht op?

De privacywetgeving brengt voor jou als lezer/bezoeker van de site verschillende rechten met zich mee. Maar wat zijn die rechten?

  • Je hebt altijd recht op inzage van je persoonsgegevens die we van je verzamelen. Wil je ze wijzigen? Dat kan. Wil je ze laten verwijderen? Dat kan ook.
  • Je kunt altijd bezwaar maken tegen het verwerken van je persoonsgegevens
  • Heb je eerder gezegd dat we je gegevens mogen gebruiken, dan mag je altijd je toestemming weer intrekken, zonder opgaaf van reden. Geen probleem!
  • Ben je het niet eens met de wijze waarop we je persoonsgegevens verwerken, dan kun je altijd een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen?

Wil je meer weten over hoe we omgaan met je persoonsgegevens dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@clubvanontaardemoeders.nl.

De Club van ontaarde moeders kan het privacybeleid wijzigen. Voor de meest recente informatie kun je altijd op deze pagina terecht!