Nog niet genoeg liefde gehad tijdens Valentijnsdag? Doe mee aan de winactie en maak kans op twee kaartjes voor de romantische comedy ‘Marry Me’ met Jennifer Lopez en Owen Wilson.

‘Marry Me’ is een heerlijke zwijmelfilm over roem, het huwelijk en social media. Natuurlijk bevat de film ook nieuwe nummers van Lopez én Latin muzikant Maluma die zijn filmdebuut maakt.

Het verhaal van Marry Me

Zangeres en superster Kat Valdez (Jennifer Lopez) en de aantrekkelijke rising star Bastian (Maluma) zijn het meest sexy celebrity couple ter wereld. Terwijl hun hit-song Marry Me steeds hoger klimt in de hitlijsten, staan ze op het punt om te trouwen tijdens een concert in aanwezigheid van hun fans dat ook gelivestreamd zal worden.

Charlie Gilbert (Owen Wilson) is een gescheiden wiskundeleraar die door zijn dochter Lou (Chloe Coleman, Big Little Lies) en zijn beste vriendin (Sarah Silverman) wordt meegesleept naar dit concert. Wanneer Kat enkele seconden voor de ceremonie erachter komt dat Bastian is vreemdgegaan met haar assistent, dreigt ze in te storten op het podium en valt haar flinterdunne leventje uit elkaar voor de ogen van miljoenen fans. Maar dan krijgt ze oogcontact met iemand uit het publiek…

Om alvast in de mood te komen

Bekijk de trailer om alvast in de liefdes-mood te komen:

‘Marry Me’ draait nu in de Nederlandse bioscoop!

Winnen!

filmposter Marry Me Zin in lekkere wegdroom-romantiek? Club van ontaarde moeders mag 2 x 2 tickets weggeven! Mail naar winactie@clubvanontaardemoeders.nl o.v.v. Marry Me om kans te maken op 2 tickets! Vergeet niet je adres te mailen zodat de kaartjes zo snel mogelijk naar je kunnen worden verstuurd!

Deze winactie loopt tot en met donderdag 17 februari 2022.

Voorwaarden

  • Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Jouw gegevens worden niet doorverkocht aan derden. Wel wordt je e-mailadres bewaard voor (toekomstige) leuke aanbiedingen of nieuwsbrieven.
  • Deelnemers moeten wonen in Nederland.
  • Deelnemers moeten ouder zijn dan 18 jaar.
  • Mochten er onduidelijkheden zijn over de prijsvraag of over de uitslag van een prijsvraag dan beslist de Club van Ontaarde Moeders wat er gaat gebeuren.