Soms doe je iets waar je spontaan rode vlekken in je nek van krijgt. Zo ook ‘ontaarde’ moeder Bernadette die ze kreeg toen de zak vuile was van haar zoon door haar ineens vermist was…

“Mijn zoon was op vakantie geweest met zijn vrienden en had zijn vuile was heel netjes in een plastic zak gestopt. Toen hij vroeg of ik een van zijn favoriete voetbalshirts wilde wassen die in die zak zat, kreeg ik het enorm warm, want ik had iets met die zak gedaan wat ik helemaal niet moest doen!”

Oude kleding

“Tijdens zijn vakantie was ik druk bezig geweest om de kledingkasten van iedereen uit te mesten. Resultaat een paar zakken oude kleding die nog prima een ronde mee konden. Die was ik dus van plan om naar de kringloopwinkel te brengen. De zakken stonden klaar in de gang om meegenomen te worden.

Dat deed ik op de dag dat mijn zoon terugkwam van vakantie en hij blijkbaar zijn zak met vuile was  vlak naast de zakken met oude kleding had neergezet. Je raadt het al: ik heb die zakken opgepakt, in de auto gezet en afgeleverd bij de kringloopwinkel…”

Zak vuile was vermist

Dus toen hij vroeg of ik zijn favoriete shirt wilde wassen, besefte ik ineens dat ik zijn vuile was óók had meegenomen naar de kringloopwinkel! Ik ben meteen de auto ingestapt en naar die winkel gereden om te vragen of ze die zak nog hadden. Niet dus… de zak was waarschijnlijk al naar een ander filiaal gebracht. Ik bellen naar dat andere filiaal, maar helaas, ook daar was het onbegonnen werk om die zak nog te achterhalen.”

Opbiechten

“Ik moest toen wel aan mijn zoon opbiechten wat er was gebeurd met zijn kleding. Die baalde natuurlijk als een stekker, want hij had zijn leukste shirts en broeken meegenomen naar zijn vakantieadres. Gelukkig kon ik het leed wat verzachten door hem te beloven dat we in ieder geval een nieuw shirt van zijn favoriete voetbalclub gingen kopen. En nu maar hopen dat degene die zijn kleding in handen heeft gekregen er blij mee is…”

– ‘ontaarde’ moeder Bernadette –

Ook een leuk verhaaltje? Beloning: een Club van ontaarde moeders mok!

Heb jij ook een leuk verhaaltje dat je graag wilt delen? Mail dan naar info@clubvanontaardemoeders.nl o.v.v. ‘Leuke verhaaltjes’ of stuur een berichtje via de Facebookpagina of Instagram! De leukste verhaaltjes die op de site worden gepubliceerd, worden beloond met een unieke Club van ontaarde moeders mok!

Lees ook: