Niets leuker dan je kind(eren) af en toe zich te laten schamen voor hun ouders! Zo kon ik me helemaal inleven in de grap die ‘ontaarde’ moeder Annemarie bij haar dochter op het schoolplein uithaalde. Haar dochter dacht er misschien anders over…

In mijn kluskleren op het schoolplein

“Pas geleden stond ik in mijn klus-/verfkleren op het schoolplein. Dit tot grote schaamte van een van mijn dochters van 11 jaar. Die vond dat maar gênant en wilde zelfs de school niet uitkomen.
Dus tja, toen heb ik de volgende dag maar geen verfkleren aangedaan…

leuke verhaaltjes kluskleding

Ze renden allebei, ons ontwijkend van het schoolplein af. Thuis beloofden ze dat ze nooit meer zouden klagen over kluskleren…”

Ook een ‘Leuk verhaaltje’ delen?

Heb jij ook een leuk verhaaltje dat je graag met andere ontaarde moeders wil delen? Mail het naar info@clubvanontaardemoeders.nl en wie weet wordt jouw leuke verhaaltje binnenkort op de site gepubliceerd!

Lees ook:

Leuke verhaaltjes: ‘Wie heeft de snacks van mama ontdekt?’
Leuke verhaaltjes: ‘Ik dacht dat ik aan alles gedacht had, totdat ik de foto’s zag’