In het huishouden van ‘ontaarde’ moeder Chantal had zich een ramp afgespeeld. Een ramp van megaproporties… En het had allemaal te maken met die 20 jaar oude plastic borden…

“Er heeft zich binnen ons gezin een ramp afgespeeld. Afgelopen weekend al, maar het moest eerst even bezinken voordat ik dit met jullie kon delen… Want wat was er gebeurd? Ik had het in mijn stomme hoofd gehaald om een paar plastic borden weg te gooien. Borden die we pas 20 jaar hadden! Borden die eruit zagen alsof ze schurft hadden.”

Reacties

“Enkele reacties op deze onvergefelijke daad?

  • ‘HOEZO!?!’
  • ‘Wat was er mis met deze borden?’
  • ‘En dat overleg je niet even met ons?’
  • ‘Je neemt echt alles van me af!’ (daarmee doelend op een paar half vergane stoeltjes  die ik een paar jaar geleden heb weggegooid)

En dan heb ik het nog niet gehad over de dodelijke blikken die ik kreeg toegeworpen.”

Wat nu?

“Paniek en ontreddering was het gevolg, want: ‘Hoe moet ik een tosti eten met mayo/ketchup van een snijplankje? De suggestie van vader om het in een klein bakje te doen, werd met een hoop gevloek afgedaan, omdat he t betreffende bakje van het plankje afgleed terwijl ze onderuit gezakt op de bank óók een telefoon moest vasthouden.

Mochten jullie onze arme, arme kindertjes nog iets voor de Kerst gunnen: een paar nieuwe plastic borden zou het levensgeluk weer wat terugbrengen, denk ik.

Gelukkig hebben we nog de foto’s:

plastic borden

– ‘ontaarde’ moeder Chantal S. –

Ook een leuk verhaaltje?

Heb jij ook een leuk verhaaltje dat je graag wilt delen? Mail dan naar info@clubvanontaardemoeders.nl o.v.v. ‘Leuke verhaaltjes’ of stuur een berichtje via de Facebookpagina of Instagram!

Lees ook: