Laden

Koffieleuten gezocht: kun jij de dag niet doorkomen zonder goede kop koffie?

koffie

Koffie is dé motor van heel veel ontaarde moeders. Zonder komen we soms de dag niet door en graag niet storen voordat we het zwarte goud tot ons hebben genomen… Herken je jezelf hierin? Club van ontaarde moeders is op zoek naar ware koffieleuten die graag de allerlekkerste koffie willen uittesten.

Heb jij dat ook? Dat je eerst even een bakkie pleur moet doen, voordat je kunt functioneren? Je bent gelukkig niet de enige. Lees deze uitspraken maar eens van andere (koffieverslaafde) moeders:

“Als een ouder zegt dat ‘ie geen favoriet heeft, dan liegen ze. Koffie is hun favoriet.”

“Voor kinderen: ‘O, ik drink geen koffie.’
1 kind: ‘Graag een kopje, met veel suiker en melk.’
2 kinderen: ‘De HELE pot graag. Zwart. Ja, ik weet dat het nog heet is!’”

“Het enige wat ouders willen is in ieder geval en halve kop koffie kunnen drinken voordat iemand gaat zeuren over het naadje van zijn sokken.”

“Ik had geen tijd om een kop koffie te drinken voordat mijn kinderen naar school moesten. Ik hoop dat ik ze naar de goede school heb gebracht.”

“Mijn moeder dronk haar koffie altijd in de badkamer en dat vond ik zó vies. Vanochtend heb ik voor het eerst van mijn leven als ouder mijn koffie op de wc opgedronken…”

“Als je mij uitnodigt voor het ochtendfeestje van je kind en je geeft me geen koffie, dan nodig ik je uit voor het avondfeestje van mijn kind en krijg je geen wijn.”

“Het is niet eerlijk dat ouders alle koffiedrinken en dat de cafeïne naar de kinderen gaat.”

Oproep: wil jij koffie uittesten?

  • Ben jij een absolute koffieliefhebber, iemand die ultiem kan genieten van een goede bak, die zonder niet echt op haar best is?
  • Kun je een beetje leuk schrijven?
  • Denk je dat je heel goed in staat bent om door te gaan voor een uitstekende koffietester?
  • Ben je in het bezit van een volautomaat of een (espresso)machine met bonenmaler?

Dan is de Club van ontaarde moeders op zoek naar jou! Mail voor 16 november 2018 naar info@clubvanontaardemoeders.nl o.v.v. Koffie en laat in max. 150 woorden weten waarom jij graag koffie wilt uittesten!

Lees ook:

Comment ( 1 )

  • Belinda Schillemans

    Mijn kinderen willen dat ik mee doe met expeditie Robinson… Ze denken dat de andere deelnemers het dan niet overleven omdat ik dan geen koffie kan drinken. Dat zou gaaf zijn hè zeggen ze tegen elkaar, kijken hoe mama daar dan door het lint gaat. Hmmmm ben bang dat ze dan gelijk gaan krijgen 🙂

Leave a Comment