Laden

Guilty pleasures: wat hebben jullie er veel!

guilty pleasures

Mijn guilty pleasure is zonder aanwezigheid en commentaar van mijn man en kids een grote pot chocopasta van een heel bekend merk uitlepelen. Heerlijk. Totdat de volgende ochtend de puisten in mijn gezicht niet meer te tellen zijn, maar sois: ik heb mijn pleziertje gehad! Gelukkig ben ik niet de enige met guilty pleasures. Jullie kunnen er ook wat van!

Op de Facebookpagina werd goed gereageerd op de oproep: ‘Wat is jouw guilty pleasure?’ Er zaten heel wat guilty pleasures bij die behoorlijk op de lachspieren werkten. Lees maar:

Mariska: “Mijn guilty pleausre is vroeg opstaan in het weekend om in mijn eentje tekenfilmpjes te kijken met een bord worstenbroodjes en koffie.”

Diana: “Mijn guilty pleasure… zak drop in de snoeptrommel doen. Gezellig voor iedereen, maar dan moet je wel snel zijn, want aan het einde van de dag is er geen dropje meer te zien. En dan maar hopen dat de buren niet zien hoe vaak ik naar die pot loop. Die staat op de vensterbank. Zie je het voor je dat ik eerst naar buiten kijk of niemand het ziet? Alsof er ook maar iemand buiten loopt die het wat kan schelen of ik een hand vol drop pak…”

Ilse: “Wanneer de pindakaaspot bijna op is, een schepje suiker erin, schudden en inderdaad: oplepelen. En zorgen dat de kids niets zien, anders moet ik delen (opvoeden werkt één kant op hè😉)”

Sandy: “’s Avonds laat als ik rustig op de bank achter de tv zit, snel een pizza bestellen en (meestal) in mijn eentje verorberen.”

Marrit: “Slagroom eten, zonder ijs, chocomel, vla, koffie of wat dan ook.”

Tineke: “Een doosjes sambalsmeerkaas leeg eten en daarna een zo heet mogelijke honingdrank.”
Daisy: “De chocopasta van inderdaad dat bekende merk… even ietsje warm maken en dan over een plakje cake… of over aardbeien… of over slagroomijs…”

Welmoed: “Mini smarties. De inhoud van zo’n doosje in één keer in je mond. Heerlijk!”

Nog meer guilty pleasures op Facebook

Wat is jouw guilty pleasure?

Leave a Comment