Laden

Winnen: kaarten voor The Christmas Show

thechristmasshow

Wil je de kerstvakantie goed beginnen? Dat kan! De Club van Ontaarde Moeders mag 1 x 4 kaarten weggeven voor de jubileumeditie van The Christmas Show in Ziggo Dome, waarin een van ’s werelds meest geliefde sprookjes centraal staat.

Elke keer als mijn dochter de commercial van The Christmas Show ziet, roept ze: “Daar wil ik heen, mam!” En ik moet zeggen: het ziet er héél spectaculair uit.

Het verhaal

Dit jaar wordt met indrukwekkende decors, muziek en kostuums het verhaal van Doornroosje en de Kerstprins verteld. Een verhaal dat door jong en oud genieten is, want het zit vol spanning, humor en romantiek. Het grote verschil in deze versie van het verhaal van de originele Doornroosje, is dat niet alle spinnenwielen uit het land worden verbannen, om de vervloekte Doornroosje te beschermen, maar dat de prinses naar de veiligste plek op aarde wordt gestuurd: de Noordpool, de woonplaats van de Kerstman. In The Christmas Show volgen we Doornroosje en de goede feeën tijdens hun avontuurlijke reis naar deze plek. De grote vraag blijft: zal zij haar grote liefde vinden om de vloek te doorbreken?

Sterrencast

Ook deze keer spelen de grote sterren van Nederland in The Christmas Show mee. Zo is Carlo Boszhard degene die ons bij de hand neemt en het verhaal vertelt. Kruipt Celinde Schoenmaker in de rol van Doornroosje, is Ilse Warringa Fee Fataal, Tim Douwsma Prins Timothy, Buddy Vedder speelt Jingle, is Esmée van Kampen Fee Formidabel, Famke Louise Fee Fresh en speelt Ger Otte de rol van Koning Tromp.

Het was dus niet zo gek dat mijn dochter door het dolle was toen ze van Sinterklaas kaartjes kreeg om naar The Christmas Show te mogen gaan. We willen natuurlijk niet alleen gaan, maar samen met jou!

Zo ging The Christmas Show van vorig jaar

Om je een klein beetje een idee te geven wat een spectaculaire show het is, kun je hier de video van The Christmas Show van vorig jaar zien:

Winnen?

The Christmas Show poster Wil jij graag met je gezin, vriendinnenmoeders, familie dit geweldige sprookjesachtige spektakel bijwonen? De Club van Ontaarde Moeders mag 1 x 4 kaarten weggeven voor de show van zaterdag 21 december om 10:30 uur. Dus graag alleen meedoen als je op deze datum en tijd zeker kan! Laat weten waarom jij en je gezin er zo ontzettend graag bij willen zijn?

Mail dat voor maandag 16 december 2019 naar winactie@clubvanontaardemoeders.nl en vergeet niet je adres te vermelden en de namen van degenen met wie je wilt gaan!

Korting

Ben je net te laat met insturen? Je kunt nu ook kaarten kopen met maar liefst 25% korting. Bestel hier je kaarten.

 

 

Lees ook:

Leave a Comment