Kinderen lijken soms net engeltjes, maar ze kunnen net als ontaarde moeders ook ontaarde dingen doen. Twee Amerikaanse moeders hebben een hilarisch boek geschreven waarin situaties van echte moeders beschreven staan over de meest verschrikkelijke dingen die hun kinderen hebben gedaan.

In het boek ‘Parentally Incorrect: True Tales by Real Moms About the F*cked Up Things Their Kids Have Done’, geschreven door Shayna Ferm en Tracey Tee, staan de meest hilarische situaties beschreven die kinderen hebben gedaan. Sommige dingen zijn vast heel herkenbaar!

Ontaarde dingen van kinderen

‘Mijn tien maanden oude baby moest overgeven. Het kwam in het oor van mijn man terecht, waardoor hij een oorontsteking kreeg.’

‘Twee van mijn drie kinderen moesten overgeven tijdens een vliegreis van anderhalve uur. En ik was in mijn eentje!’

‘Mijn dochter weigert luiers te dragen, maar het zindelijk maken schiet voor geen meter op. Ze ging op de glijbaan in een downward dog-positie staan om vervolgens te kijken hoe ze ging plassen.’

‘Mama, waarom had je je benen om papa heen geslagen en hijgde je als een hond?’

‘De hele keukenvloer zat onder de boter.’

‘Mijn driejarige ging buiten in de tuin poepen en maakte zijn billen schoon met het uiteinde van de tuinslang.’

‘Hij keek naar mijn decolleté en vroeg: “Wat doen je billen eigenlijk daar?’

‘Mijn dochter heeft de pyjama van mijn zoon aan zijn benen geplakt met een secondelijm.’

‘Mijn zesjarige heeft op school verteld dat ik niks anders doe dan wij drinken en shoppen.’

‘Hij had in bad gepoept en haalde het eruit om het op de zeep neer te leggen, die mijn man vervolgens vastpakte om zijn handen te wassen.’

‘Mijn zoon pakte een gebruikte zakdoek met snot uit de vuilnisbak om ‘m vervolgens in de drinkbak van de hond te dopen en ‘m met smaak op te eten. Alsof dat het lekkerste was wat hij ooit heeft gehad.’

‘Mijn zoon had zonder dat ik het wist in mijn tas gepoept. Die ik in een chique kledingzaak op de toonbank neerzette en opende om te betalen.’

Wat wat het meest ontaarde wat jouw kind heeft gedaan?

Lees ook:

Foto: Free Images – Dmytro Samsonov