Laden

Moeders biechten hun grootste geheimen op: deel 2

moeders biechten geheimen op

Om te smullen: de geheime van andere ‘ontaarde’ moeders. Want nee, je bent gelukkig echt niet de enige, er zijn meer moeders die doen wat jij doet. Dat voelt als een grote opluchting toch? Je leest het in deel 2 van ‘Moeders biechten hun grootste geheimen op’.

Zwangerschapsbroek

“Ik draag een zwangerschapsbroek, maar ik ben al zes jaar niet zwanger.

Lees ook deel 1 van ‘Moeders biechten hun grootste geheimen op

Gratis kinderopvang

“Ik ben lid geworden van een sportclub met gratis kinderopvang. Ik drop ze daar en ga dan in de kleedkamer tijdschriften lezen.”

Gekleed en wel

“Soms gaan de kinderen in hun kleding naar bed. Dat scheelt weer tijd de volgende ochtend.”

Junkfood

“Een vriendinnetje van mijn dochter kwam logeren. Toen ze werd gebracht kreeg ik allerlei instructies over wat ze wel en niet mag eten: geen kleurstoffen, geen koemelk, alleen sojamelk en biologische producten. ‘En wij eten geen junk food!’
We zijn naar de snackbar gegaan en hebben alles gehaald wat ze maar wilde. Er gebeurden geen rare dingen, niets aan de hand.”

Dreumesrotzooi

“In de ochtend lig ik soms met een deken over mijn hoofd, terwijl mijn dreumes een enorme rotzooi aan het maken is in de woonkamer. Het is gewoon te vroeg om me daar druk over te maken.”

Picknick

“Soms ben ik te moe om een fatsoenlijke maaltijd te koken. Zeker toen ik aan het einde van mijn zwangerschap was en nu met een pasgeboren baby. Dus dan pak ik het picknickkleed en leg die voor de televisie. Daar kan mijn 2-jarige dochter haar crackertjes, druiven en kipnuggets eten. Net een echte picknick en dan kan ik even op Facebook.”

Vitaminepillen

“Ik eet stiekem de vitaminepillen van mijn kinderen op. Het zijn net snoepjes!”

Pannenkoeken met mieren

“Ik wilde pannenkoeken maken, maar ontdekte dat er mieren in de meel zaten. Ik heb ze eruit gevist en heb gewoon pannenkoeken gebakken. Mochten er nog een paar zijn achtergebleven dan zie je die toch niet onder een dikke laag poedersuiker of stroop. #Extraproteïnen.”

Op de biechtstoel

Heb je ook iets op te biechten? Mail dan naar info@clubvanontaardemoeders.nl of stuur een persoonlijk berichtje via de Facebookpagina. Wie weet wordt jouw (anonieme) biecht geplaatst in de rubriek ‘Op de biechtstoel‘.

Foto: Freeimages.com/Ramzi Hashiso

Leave a Comment