Laden

Chaos: ‘Hè? Hoe komt de pot pindakaas nu in de afwasmachine?’

chaos

Soms is het een chaos in je hoofd als ontaarde moeder. Doe je rare dingen… Dat blijkt wel uit een post die onlangs op de facebookpagina werd geplaatst. Weet je wel: die pan met kippensoep, die eigenlijk in de koelkast hoorde te staan, maar die op miraculeuze wijze in de pannenkast terecht was gekomen… Tussen de reacties stonden er zoveel soortgelijke acties. Hier een selectie!

Debora: “Zo vonden we laatst een raar groen prutje in de kast. Na ontleding was het de geraspte kaas waarvan we hadden gezworen dat we die uit de winkel hadden meegenomen.”

Viviane: “Ik had laatst ook zoiets. Ik durfde te zweren dat ik braadboter had gekocht. Kon het nergens vinden, totdat ik de was ging opvouwen…”

Ook leuk: Vergeet-verhalen, ‘Waar is mijn wagen met kind eigenlijk gebleven?’

Fam. Van Egmond: “Steen uit verlovingsring kwijt. Een paar dagen later teruggevonden in een krop sla uit de koelkast (van eigen tuin).”

Carmen: “Ik ben ooit mijn telefoon kwijt geweest. Overal gezocht. Lag ‘ie in de koelkast.”

Laura: “Pot pindakaas in de afwasmachine.”

Annemiek: “Op een gegeven moment begon het bij ons in de hal wel erg te stinken. Zoeken, zoeken. Niks vinden. Na een eeuwigheid toch alle laatjes maar eens goed opengetrokken. En wat lag er keurig achterin in een van die laatjes? Een bakje wat ooit kibbeling was…”

Linda: “Ik was laatst een pak koekjes kwijt. Ik gaf de kinderen al de schuld. Uiteindelijk terug gevonden in de vriezer.”

Gonny: “Brood maken voor op de overblijf van je kind. Die komt verontwaardigd thuis, omdat er geen beleg op zat.”

Sabrina: “Zo had ik gisteren de schaar in de koelkast gelegd en het zakje geraspte kaas (die ik dus had opengeknipt) in de besteklade.”

Mirjam: “Ik was het gehakt kwijt. Na een paar dagen begon de magnetron (die we zelden gebruiken) te stinken. Gehakt gevonden!”

Leave a Comment