Soms zit je op de fiets even ver met je gedachten. Dan heb je helemaal niet door wat er om je heen gebeurd. Totdat het verkeerd gaat… Daar heeft ontaarde moeder Andreja nog een leuk verhaal over…

“Ik had mijn dochter achterop de fiets en was op weg om de andere kinderen van school te halen. Mijn dochter zat op een zitje met een steuntje achterop. Ze paste niet meer in het stoeltje. Halverwege was ze blijkbaar in slaap gevallen, maar dat had ik niet in de gaten. Totdat ze van de fiets viel.”

Modderplas

“Het was mooi zomerweer, maar onlangs had het nog een beetje geregend. Langs de hele weg was het droog, maar op een plek lag een modderplas. En waar valt uitgerekend mijn dochter van de fiets? Juist ja, in die modderplas! Ze mankeerde gelukkig niets, maar ze zag er niet uit. En ik moest op tijd naar school, dus er was geen tijd om eerst nog naar huis te gaan voor andere kleren. Je kunt je wel voorstellen dat ik heel wat bekijks had…”

– ‘ontaarde’ moeder Andreja –

Lees ook

Deel ook jouw leuke verhaaltje

Heb je ook een mooi, grappig, ontroerend of herkenbaar kort verhaaltje van maximaal 200 woorden dat je graag met anderen wilt delen? Mail naar info@clubvanontaardemoeders.nl o.v.v. Leuke verhaaltjes of stuur een berichtje via de Facebookpagina.

Foto:  Manfred Antranias Zimmer via Pixabay