Ken je dat: dat je je heel erg verheugd op die ene snack die je (voor jezelf) hebt gekocht en als je dat dan wil eten, dat het blijkbaar al door andere gezinsleden is ontdekt? We hebben er een heel leuk verhaaltje over.

Favoriete snack: ketchupchips

“Soms, heel soms, haal ik wat ketchupchips. Dat is mijn lievelingschips. Daarom koop ik het niet zo vaak. Gisteren was het weer eens zover. Ik liep in de winkel en het water liep me in de mond bij het idee van een hele zak ketchupchips. Je moet jezelf af en toe kietelen, dus hup in het wagentje ermee!

Was er helemaal klaar voor

Ik was alleen en dat was hét ultieme moment om ‘mijn’ zak chips tevoorschijn te toveren. Lekker met een wijntje erbij. Ik was er helemaal klaar voor. Ik had een mooi bakje uitgekozen, snacklade geopend et voilá, dit was er over voor moeder… een paar kruimels:-(

snack

– ‘ontaarde’ moeder Chantal S. –

Heb jij ook een leuk verhaaltje?

Heb jij ook een leuk verhaaltje dat je graag wilt delen? Mail dan naar info@clubvanontaardemoeders.nl o.v.v. ‘Leuke verhaaltjes’ of stuur een berichtje via de Facebookpagina of Instagram!

Lees ook: