Altijd leuk van die kleine meiden die net als hun moeder in de weer gaan met borstels en haarspray voor de perfecte coupe. Totdat het helemaal misgaat natuurlijk. ‘Ontaarde’ moeder Margré heeft er een leuk verhaaltje over.

“Ik hoor vanuit de badkamer gehuil, gekrijs… Ik wacht even,  want mijn dochter kan ook zo krijsen als ze een spinnetje ziet. 

Borstel

Ineens komt ze de woonkamer binnen gerend. ‘Mama! Het ging fout… Ik wilde krulletjes maken, maar… nu zit de borstel vast.’

Ik begin een beetje te grinniken, waarop ze nog harder gaat krijsen. ‘Ik help je, máár ik maak eerst even een foto.’

En of de borstel eruit is gekomen? Het duurde even, maar hij is er zonder dat ik haar haar moest knippen eruit gekomen!”

– ‘ontaarde’ moeder Margré –

Ook een leuk verhaaltje?

Heb jij ook een leuk verhaaltje dat je graag wilt delen? Mail dan naar info@clubvanontaardemoeders.nl o.v.v. ‘Leuke verhaaltjes’ of stuur een berichtje via de Facebookpagina of Instagram! Wordt je verhaal gepubliceerd dan word je beloond met de unieke Club van ontaarde moeders-(koffie)mok! Die wil je toch hebben!

Lees ook: