Laden
leuke verhaaltjes bidden

Als je kinderen strontvervelend zijn dan flap je er soms dingen uit, waar je kinderen dan iets mee gaan doen of zich druk over maken. Daar kan ‘ontaarde’ moeder Jantine over meepraten toen haar kind hulp voor haar zochten: ‘Mama, we hebben voor je gebeden.’ Je leest het in een nieuwe ‘Leuke verhaaltjes’.

Bidden

“Mijn zoons zitten op een christelijke basisschool. Sjors (8) vertelde me: ‘Mama, we hebben vandaag voor jou gebeden op school.’

‘Waarom?’ is mijn verbaasde reactie.

‘Omdat je zo vaak pijn hebt, heb ik aan de juf gevraagd of we voor jou mochten bidden.’

Oeps! Misschien moet ik niet meer zo vaak roepen: ‘Ik krijg hoofdpijn van dat drukke gedoe van jullie!

Ik zit nu thuis beschamend op de bank hoe ik dit ga uitleggen aan de juf…”

– ‘Ontaarde’ moeder Jantine –

Deel jouw leuke verhaaltje

Heb je ook een mooi, grappig, ontroerend of herkenbaar kort verhaaltje van maximaal 200 woorden dat je graag met anderen wilt delen? Mail naar info@clubvanontaardemoeders.nl o.v.v. Leuke verhaaltjes of stuur een berichtje via de Facebookpagina.

Lees ook:

Foto: Pixabay

Leave a Comment