Laden
leuke verhaaltjes onderbroek

Dat is even wennen als je van werkende moeder naar thuisblijfmoeder gaat… ‘Ontaarde’ moeder Tamara heeft een leuk verhaaltje over haar allereerste dag als thuisblijfmoeder waarbij het allemaal draaide om een onderbroek…

Onderbroek

“Gisteren had ik afscheid genomen van mijn werk als juf, omdat ik meer tijd aan mijn twee meiden wilde besteden. Tijdens mijn eerste dag als thuisblijfmoeder had ik maar een taak: mijn dochter aankleden. Ik bracht haar naar de klas, jurkje aan, haren gevlochten. Ze kwam vrolijk in de klas.

Terwijl ik buiten nog op het plein stond te kletsen, kwam er een moeder naar me toe: mijn dochter was overstuur, want … ze bleek geen onderbroek aan te hebben. Ik ben als een gek die klas in gerend, waar ik mijn dochter snikkend op haar stoel aantrof. Aan de juf probeerde ik mijn blunder uit te leggen, maar er was geloof ik niets moois meer van te maken.

Inmiddels had de juf haar al in een volle klas met andere ouders een leen onderbroek aangedaan… Dus in de middag ging ik als troost met haar een ijsje halen…”

Vorige keer in Leuke verhaaltjes: ‘Luis op je kr…

Deel jouw leuke verhaaltje

Heb je ook een mooi, grappig, ontroerend of herkenbaar kort verhaaltje van maximaal 200 woorden dat je graag met anderen wilt delen? Mail naar info@clubvanontaardemoeders.nl o.v.v. Leuke verhaaltjes of stuur een berichtje via de Facebookpagina.

Foto: Pixabay

Leave a Comment