Laden
leuke verhaaltjes bierviltje

Zilveren rammelaars, de duurste knuffelbeesten, een pop van een of ander knetterduur merk. Je kunt je kleine schromelijk verwennen met het duurste van het duurste en het beste van het beste, maar als ze nog geen eigen mening hebben, dan kan het ze echt geen bal schelen waarmee ze spelen. Hoe fijn is dat! Je leest het in een nieuwe ‘Leuke Verhaaltjes’.

Spelen met bierviltjes

“Terwijl we op het terras zaten, had ons meisje oog voor maar een ding: het bierviltje. Naar huis gaan zonder was geen optie. Dat liet ze duidelijk merken.

Elke dag als ze wakker wordt, is dit het eerste waarnaar ze grijpt. Dus wat doen je dan als ontaarde moeder? Je hangt het aan een speenkoordje. Zo hoef je het niet dertig keer per minuut op te rapen.

Toch wel bijzonder speelgoed. De reactie van mijn vader: ‘We moeten het toch wel even serieus over haar opvoeding hebben…’

– ‘Ontaarde’ moeder Marleen –

Vorige keer in Leuke verhaaltjes: ‘Oeps, onderbroek vergeten!

Deel jouw leuke verhaaltje

Heb je ook een mooi, grappig, ontroerend of herkenbaar kort verhaaltje van maximaal 200 woorden dat je graag met anderen wilt delen? Mail naar info@clubvanontaardemoeders.nl o.v.v. Leuke verhaaltjes of stuur een berichtje via de Facebookpagina.

Comment ( 1 )

  • Marleen

    Haha leuk om ons meisje hier terug te zien! Nog wel een kleine aanvulling, de opmerking van mijn vader werd namelijk vervolgd met het woord ‘Heineken’. Ik heb het ontaarde niet van vreemden 🙂

Leave a Comment