Laden

Een slijmzwembad? IN HUIS? Hoe dan!?

slijm

Slijm is wat de klok slaat bij ons thuis. Mijn dochter kan er niet genoeg van krijgen. Ik laat het maar, want vind het zelf ook wel grappig, met gevolg dat ik altijd en overal slijm terugvind in huis. Maar echt, wat ik aan slijm in huis heb, valt totaal in het niet bij deze ontaarde moeder. Zo mogen haar kinderen een gigantische slijmbal maken in een opblaasbad, IN HUIS! Aaaarrrggggh!

Regelmatig krijgt mijn dochter vriendinnetjes over de vloer hier, omdat ik volgens mij zo’n beetje de enige moeder in de klas ben die het nog (lees: NOG) toestaat dat er slijm gemaakt mag worden in huis.

Lees ook: ‘Ook kinderen kunnen behoorlijk ontaarde dingen doen

Lachen, gieren, brullen

In het begin, toen de hype net begon, vond ik het wel grappig: dat je van scheerschuim, lenzenvloeistof en lijm zoiets lekker slijmerigs en zachts kon maken. We varieerden met glitters en kleur. Het was lachen, gieren, brullen met die meiden. Soms mislukte het ook weleens en een andere keer was het nog beter dan een vorige keer.

Keerzijde

Langzamerhand zag ik ook de keerzijde in van dat leuke slijm. Alle kleren zaten onder de vlekken. Vooral de glitterversie werd reuze irritant, want je kunt je voorstellen dat je dat op de gekste plekken in huis terugvond. Zelfs in mijn schone was, omdat er blijkbaar een slijmglittershirt tussen zat.

Video: slijmzwembad

Maar ach, het is maar een hype, en hypes gaan voorbij, dus de slijmperiode ook. Toch hoop ik niet dat het nog meer uit de hand gaat lopen, want het kan altijd nóg gekker. Zie deze moeder die haar kinderen in een opblaasbadje IN HUIS slijm laat maken. Ik ben redelijk ontaard, maar het kan altijd nóg ontaarder. Het is een beetje lange video, maar echt: dit moet je zien!

TIP: bekijk dit filmpje zónder kinderen, want je brengt ze alleen maar op een idee😉

Mijn recente slijmavontuur op Facebook

Leave a Comment