Als ‘ontaarde’ moeder Femke, haar 7 maanden oude dochter Nine bij haar tante laat logeren, geeft ze haar nog even een gouden tip mee: als je je handen even vrij wilt hebben, laat haar naar Gooische Vrouwen kijken! Die tip werd massaal door jullie geliket. Maar wat is nu precies het verhaal achter de foto? We spraken met moeder Femke.

“Nine ging een nachtje logeren bij mijn zus. Dat doet ze minimaal om de week. Ik heb een eigen bedrijf en dan is het fijn om af en toe mijn handen vrij te hebben, zodat ik mijn afspraken kan plannen en de administratie kan doen. Nine vindt het logeren fantastisch en is ontzettend dol op haar tante, dus het is echt heel erg fijn dat ze daar terecht kan.”

De vorige keer in Het verhaal achter de foto: ‘Heeft ze nu twee verschillende schoenen aan?

Gooische Vrouwen tijdens het kolven

“Nine heeft negen maanden borstvoeding gekregen. Door omstandigheden lukte het helaas maar weinig om haar live te voeden. Ik moest daarom alles kolven. Dat is echt behoorlijk pittig, zes keer per dag, negen maanden lang. Het kost behoorlijk veel tijd en dan loop je jezelf nog wel eens voorbij. Dus gunde ik mezelf die dag om tijdens het kolven ontspannen naar Gooische Vrouwen te kijken in plaats van Nine’s favoriete series zoals de Teletubbies of Kikker en zijn vriendjes. Nog even snel, zodat er genoeg melk was om mee te geven naar haar tante. Nine in haar kinderstoel erbij terwijl ze een broodje at.”

verhaal achter de foto

Ze zat er nog bescheiden bij, want meestal legt ze haar voet in het blad van de kinderstoel neer. Ze bleek mijn serie toch wel erg interessant te vinden. Dus toen (natuurlijk als grapje) stuurde ik de tip naar m’n zus dat ze gewoon Gooische Vrouwen voor haar kan opzetten.”

‘Ontaarde’ tante

“Na haar logeerpartij hoorde ik van mijn zus dat Nine ook dol is op Dr. Phil. Hoe handig! Mijn zus is overigens minstens zo erg. Is er ook een club voor ontaarde tantes? Zie onderstaande foto’s:”

verhaal achter de foto