Laden
leuke verhaaltjes moeder

Kinderen zijn zo heerlijk eerlijk. Daar kan ‘ontaarde’ moeder Gineke over meepraten. Zij hoorde even tussen neus en lippen door van een klasgenootje van haar zoon wat zijn moeder van haar vindt…

‘Mijn moeder vindt jou niet leuk’

“Ik sta te wachten op het schoolplein op mijn zoon (4), als er een van zijn klasgenootjes naar me toekomt: ‘Ik wil graag met Mees spelen, maar dat mag niet van mijn moeder, want zij vindt jou niet aardig.’

Ik blijf kalm en zeg ‘oké’

Ik heb de moeder gebeld en het verhaal gedaan. Uiteindelijk bleek het allemaal een misverstand te zijn en kwam hij nog zijn excuses aanbieden.

Tot nu hebben mijn zoon en zijn klasgenootje nog niet met elkaar afgesproken…”

Vorige keer in leuke verhaaltjes: ‘Potverdorie, mama!

Deel jouw leuke verhaaltje

Heb je ook een mooi, grappig, ontroerend of herkenbaar kort verhaaltje van maximaal 200 woorden dat je graag met anderen wilt delen? Mail naar info@clubvanontaardemoeders.nl o.v.v. Leuke verhaaltjes of stuur een berichtje via de Facebookpagina.

Foto: Freeimages.com

Leave a Comment