Laden

10 x wat elke moeder doet, maar niet graag toegeeft

moeders

Het moederschap is vaak niet zoals je het ooit van tevoren had bedacht. Sterker nog… soms doe je dingen waarvan je dacht dat je die nóoit zou doen. Een troost: je bent echt niet de enige moeder die afwijkt van hoe ze het (graag) had willen doen. Maar goed, soms is het een beetje moeilijk toegeven…

Lieve moeders, we zijn helaas niet perfect. Maar ach, we doen ons best. En echt waar: van de dingen waarvan je denkt dat je de enige bent die het zo doet, je staat niet alleen. Deze dingen zullen vast een feest van herkenning zijn!

Dit doet elke moeder!

  1. SCHREEUWEND tegen je kinderen roept dat ze moeten ophouden met SCHREEUWEN!!!!
  2. Dat je je bij een sportclub hebt ingeschreven, omdat daar gratis kinderopvang is. Gezellig even koffie drinken met andere moeders.
  3. De pot pindakaas in de afwasmachine doen.
  4. Je hebt 5 verschillende bergen was, die of nog in de was moet, gestreken of gevouwen moet worden.
  5. Je hebt een wasmand vol met sokken hebben die niet met elkaar matchen.
  6. Je raakt je sleutels drie keer per dag kwijt.
  7. Doen alsof je de cupcakes zelf hebt gebakken, maar in werkelijkheid komen ze uit de winkel, maar heb je ze in zelf gekochte papieren cupcakevormpjes gedaan.
  8. Dat je je kind helpt zoeken naar zijn chocoladereep die je de avond ervoor hebt opgegeten. Of dat je op zoek gaat naar die ene (stink) knuffel die je net hebt weggegooid.
  9. Dat je een knuffel in de was hebt gedaan en hij komt eruit zonder ogen.
  10. Je hebt je voorgenomen om vanaf maandagochtend niet meer stiekem te snoepen uit de snoepdoos van je kind, maar dat voornemen diezelfde avond nog laat varen.

Hoe zit dat bij jou?

Heb jij nog meer dingen die zo typisch zijn voor een moeder en waarvan je overtuigd bent dat je niet de enige bent? Durf te delen! Doe dat hieronder, op de Facebookpagina of mail naar info@clubvanontaardemoeders.nl o.v.v. ‘Typisch moeder‘.

Lees ook:

Leave a Comment