Laden

Winnen: kaartjes voor Tully inclusief sauna & wellness cadeaubon

winnen tully

Je pas afgekolfde melk omver gooien, of je mobiele telefoon op het hoofd van je pasgeboren baby laten vallen. In de tragikomedie Tully kruipt Charlize Theron in de huid van de rol van de dodelijk vermoeide moeder Marlo. Maak nu kans op kaartjes voor deze o zo herkenbare film inclusief een sauna en wellness cadeaubon!

Ken je dat: dat denkt dat je alles enigszins onder controle hebt, totdat je op een punt komt dat het echt niet meer gaat? In de film Tully komt Marlo op dat punt als ze haar derde kindje heeft gekregen. De vermoeidheid slaat ongenadig hard toe waardoor ze tegen een depressie aanhikt. Haar rijke broer besluit in te grijpen en stelt voor om een nanny te betalen die zich in de nacht over de baby kan ontfermen. De beeldschone Tully, gespeeld door Mackenzie Davis, blijkt de beste nachtnanny te zijn die een moeder zich kan wensen. Langzaamaan komt Marlo weer tot leven en ontstaat er een intense band tussen haar en Tully.

Deze heerlijke film vol herkenbare elementen is vanaf 10 mei in de Nederlandse bioscopen te zien.

Kans maken op kaartjes inclusief sauna & wellness cadeaubon

Heb je zin in een gezellig avondje bios? Ik mag 5 x 2 kaartjes weggeven inclusief een sauna & wellness cadeaubon t.w.v. 50 euro. Het enige wat je hoeft te doen is jouw meest vermoeide moedermoment te mailen naar winactie@clubvanontaardemoeders.nl o.v.v. Tully. Vergeet niet je adresgegevens door te geven!

De winactie loopt tot 17 mei 2018.

Voorwaarden

 • Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Jouw gegevens worden niet doorverkocht aan derden. Wel wordt je e-mailadres bewaard voor (toekomstige) leuke aanbiedingen of nieuwsbrieven.
 • Deelnemers moeten wonen in Nederland.
 • Deelnemers moeten ouder zijn dan 18 jaar.
 • Mochten er onduidelijkheden zijn over de prijsvraag of over de uitslag van een prijsvraag dan beslist de Club van Ontaarde Moeders wat er gaat gebeuren.

Comments ( 3 )

 • Hanneke Bakker

  OMG!!!!! Zoooooo herkenbaar!!! Deze film moet ik zien! Samen met mijn lieve vriendinnetje!!!

 • Gaby

  Zijn de prijswinnaars al bekend?

  • Chantal Anthonio

   Inmiddels hebben de prijswinnaars bericht gehad en zijn de kaarten verstuurd.

Leave a Comment