Laden

Winnen: kaartjes en thermosfles film Last Christmas

last christmas

Kijk jij uit naar die heerlijke kerstfilms die tegen deze tijd weer in de bios te zien zijn? Deze mag je absoluut niet missen: Last Christmas met liedjes van George Michael. Ik heb twee kaarten en een prachtige thermosfles weg te geven. Dus hup klim in de pen en win!

I’m a fool voor heerlijke kerstfilms en kijk ernaar uit als alles op televisie voor de tienduizendste keer wordt herhaald. Maar ik kijk er ook reikhalzend naar uit wat er deze kerst in de bios te zien. Nu ben ik ook een fool voor de grootste kersthit aller tijden Last Christmas en laat er nu een film uitkomen met een gelijknamige titel én andere hits van wijlen George Michael.

Waar gaat deze film over?

last christmasDe jonge, losbandige en soms wat humeurige Kate (Emilia Clarke) is niet tevreden over haar leven. Niet alleen vanwege de zware periode die ze heeft doorstaan, maar ook door  het irritante gerinkel van de belletjes aan haar schoenen – zij werkt namelijk als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door open is. Tom (Henry Golding) lijkt te mooi om waar te zijn als hij haar leven binnen komt lopen en hij door de muur die Kate om zich heen gebouwd heeft heen lijkt te breken. Terwijl Londen zich klaarmaakt voor de mooiste tijd van het jaar, lijkt niks goed te gaan voor deze twee, maar soms moet je gewoon naar je hart luisteren… en een beetje ‘faith’ hebben.

Last Christmas is vanaf 7 novermber in de Nederlandse bioscopen te zien.

George Michael

De muziek van George Michael is prominent aanwezig in Last Christmas, waaronder natuurlijk ook de bitterzoete kerstklassieker waar de film haar naam aan ontleent. Daarnaast zal in deze film een nummer van deze legendarische artiest te horen zijn die nog nooit eerder uitgebracht is. George Michael heeft gedurende zijn succesvolle carrière meer dan 115 miljoen albums verkocht en tal van hits gescoord.

Winnen?

last christmasLaat me weten waarom jij dolgraag naar deze film door te mailen naar winactie@clubvanontaardemoeders.nl en maak kans op twee kaarten én een prachtige thermosfles waar je natuurlijk warme glühwein de bioscoop in kan smokkelen. Gezellig toch? Waar zijn de kerstkransjes!?

Vergeet niet je adresgegevens door te geven, zodat thermosfles naar je kan worden verstuurd!

O, en reageer snel: voor maandag 11 november 2019!

Voorwaarden

 • Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Jouw gegevens worden niet doorverkocht aan derden. Wel wordt je e-mailadres bewaard voor (toekomstige) leuke aanbiedingen of nieuwsbrieven.
 • Deelnemers moeten in Nederland wonen.
 • Deelnemers moeten ouder zijn dan 18 jaar.
 • Mochten er onduidelijkheden zijn over de prijsvraag of over de uitslag van een prijsvraag dan beslist de Club van Ontaarde Moeders wat er gaat gebeuren.
 • Zie meer in het privacybeleid.

 

Comments ( 7 )

 • Florentina

  Ik wil deze kaartjes heel graag winnen voor mij en mijn vriendin, beide gaan al jaren door een heftige tijd. Haar 7 jarige dochtertje is een paar jaar geleden overleden en ik heb al jaren las van reusceltumoren en AIH een auto immuun ziekte waar we kunnen zijn we elkaar tot steun. Altijd met een lach en een traan.
  Samen naar de film zou heerlijk zijn

 • Marleen

  Yes please! Omdat ik als “ontaarde” moeder van 5 en mijn vriendinnetje als “master-ontaarde” moeder van 4 snakken naar een avondje samen doorzakken…..waar we dan weer dagen van bij moeten komen, maar dat hebben we er voor over! 😉

 • Silvia den Uijl

  Ik zou graag met mijn vriendin gaan. Zij zijn druk met verhuizen en de bouw van hun nieuwe huis. Het zou heelijk zijn om samen even weg te gaan en in de kerst sfeer te komen.

 • Titia

  O wat zou ik dit graag willen winnen☺️
  Ik ben gastouder en we hebben een drukke boerderij 🐮 🐴 dus mijn man en ik kunnen wel eens een uitje gebruiken

 • Floor Verdonk

  Ik zou deze kaartjes willen winnen voor mijn man en mij. We gaan eind november jaarlijks een weekendje weg zonder de kinderen. Even geen stress, gezeur, gezeik. Tijd voor ons. Lekker eten, drankje, filmpje. Dus past dit cadeautje daar goed bij. 🙂

 • Irene Eppenhof

  Ik wil dit graag winnen om samen met mijn dochter te beleven zij houd van kerst ik van George Michael dus win win en een leuk moeder dochter uitje!

 • Heidi Bouman

  Met deze kaartjes ga ik een waanzinnig heerlijke avond beleven met mijn bestie, die net zo ontaard is als ik. Ongetwijfeld zullen we veel leren van Emilia Clarke! Als ze zelfs draken kan temmen, …. nou, ik giet vast de glühwein in een pannetje om op te warmen en misschien proef ik wat voor. Sturen jullie de thermosfles?

Leave a Comment