Fijn dat we weer naar de bios kunnen! Dus kan ik ook weer eens bioscoopkaartjes voor een erg leuke film weggeven. Deze keer mag ik 2 x 2 kaartjes weggegeven voor Licorice Pizza!

Zin om heerlijk weg te dromen bij een prachtig liefdesverhaal? Dan is Licorice Pizza een film die je moet zien. De film vertelt het verhaal van Alana Kane (Alana Haim) en Gary Valentine (Cooper Hoffman, die in 1973 opgroeien en verliefd worden in de San Fernando Vally. Heerlijk en misschien ook wel herkenbaar om hun eerste aarzelende stappen op het pad van de liefde te volgen.

En mocht je nog nooit van Haim en Hoffman hebben gehoord. Er zijn ook rolletjes weggelegd voor grote namen als Sean Penn, Tom Waits, Bradley Cooper en Benny Safdie!

Licorice Pizza is nu te zien in de Nederlandse bioscoop.

Voorproefje Licorice Pizza

Om alvast in de stemming te komen, hier de trailer!

Winnen!

En heb je zin om met je lief of met een moedervriendin naar de bios te gaan om deze film te zien? Ik mag 2 x 2 bioscoopkaartjes weggeven. Wat moet je doen: mail naar winactie@clubvanontaardemoeders.nl o.v.v. ‘Licorice Pizza’ en vertel eens over jouw eerste liefde!

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 1 februari 2022.

Voorwaarden

  • Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Jouw gegevens worden niet doorverkocht aan derden. Wel wordt je e-mailadres bewaard voor (toekomstige) leuke aanbiedingen of nieuwsbrieven.
  • Deelnemers moeten wonen in Nederland.
  • Deelnemers moeten ouder zijn dan 18 jaar.
  • Mochten er onduidelijkheden zijn over de prijsvraag of over de uitslag van een prijsvraag dan beslist de Club van Ontaarde Moeders wat er gaat gebeuren.