Laden

Waarom alle moeders dit tasje zo ontzettend nodig hebben!

tasje

Soms zie je iets en dan denk je: dat wil ik hebben, NU, NU, NU! Dat had ik dus met dit tasje, want hij is zó ontzettend handig (en ook mooi natuurlijk) en ik mag ook nog een exemplaar weggeven! Maar eerst even nog vertellen waarom ‘ie zo handig is.

Voor moeders met kids tussen de 0 en 4 jaar

Het is lente, het is hoogste tijd om naar buiten te gaan. Met de kids er lekker op uit. Alles in de luiertas gedaan, niets vergeten? Mooi, hup naar buiten! Je baby straalt in zijn wagen. Je dreumes, peuter of bijna kleuter schiet alle kanten op. Of misschien heb je twee kleintjes die al mobiel zijn en alle kanten op vliegen? Geen paniek: de luiertas kan lekker aan je wagen blijven hangen, want daar zit toch niets van waarde in, want je geld en mobiel die heb je in je tasje zitten. En dat tasje zit om je middel, dus je hebt twee handen vrij die in staat zijn om twee kids bij de kladden te grijpen! Nah, dat is even handig!

Voor moeders met kids tussen de 5 en 12 jaar

Geloof me: ook in deze categorie is het fijn om je handen vrij te hebben. Je moet ze uit bomen helpen, uit klimnetten, uit modderplassen en verzin het maar. Bovendien is die luiertas nu niet meer in beeld, maar heb je nog wel een plekje nodig voor wat pleisters, zakdoeken, je mobiel (om 112 te bellen) en wat geld (voor ijsjes o.i.d). Dan is dit tasje dat zo makkelijk aan de lusjes van je broek kan worden bevestigd onmisbaar!

Voor moeders met puberkinderen

Dat gezeik van die vervelende pubers die niet naar je luisteren, een grote mond opzetten, alles met tegenzin doen, een uur in de wind stinken en alles stom vinden. Laat lekker de boel de boel en dans je frustraties eraf tijdens een leuk festival of een of andere hippe tent waar ze van die leuke dansfeesten houden voor ouders. Om je helemaal te laten gaan, gaan we dus niet zo’n tasje midden in de groep op de dansvloer zetten (dat is zo jaren 90/00). Het oog wil ook wat, en je gaat ook als moeder met je tijd mee, dus een heuptasje it is!

Winnen!

Begrijp je nu waarom dit tasje van B.O.Y onmisbaar is in je al veel te grote collectie tassen? Het leuke is: ik mag er eentje weggeven. Heuptas Flore Black t.w.v. € 69,95 kun je aan je broek vast hechten met de jeansketting, maar dezelfde ketting kun je ook gebruiken om er een clutch van te maken. Ben je toch iemand die liever voor een schoudertas gaat, dan gebruik je de meegeleverde schouderketting. Super handig toch?

Wat je moet doen? Ik wil weten wat het meest vreemde is wat jij in je tas hebt zitten. Mail naar winactie@clubvanontaardemoeders.nl o.v.v. Tasje. Vergeet niet je adres te vermelden zodat de tas naar je kan worden verstuurd, mocht je de gelukkige winnaar zijn!

De winactie loopt tot en met 12 april 2019.

Voorwaarden

 • Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Jouw gegevens worden niet doorverkocht aan derden. Wel wordt je e-mailadres bewaard voor (toekomstige) leuke aanbiedingen of nieuwsbrieven.
 • Deelnemers moeten in Nederland wonen.
 • Deelnemers moeten ouder zijn dan 18 jaar.
 • Mochten er onduidelijkheden zijn over de prijsvraag of over de uitslag van een prijsvraag dan beslist de Club van Ontaarde Moeders wat er gaat gebeuren.
 • Zie meer in het privacybeleid.

Comments ( 6 )

 • Monique Michiels

  Save Kiss, voor als iemand mijn hulp nodig heeft met reanimeren

  • Mandy

   Ow die heb ik aan mijn sleutelbos hangen. Kiss of life… ook ideaal! 🙂 Iedereen zij moeten kunnen reanimeren.

 • José adam

  Haha mijn leesbril…zonder mijn leesbril ben ik nergens…

 • Aldelien

  Insecten-uitzuig-pen 🐝🦟 Voor mijn man als die gestoken word… allergie

 • Marianne

  Flosdraad..er zou maar wat tussen je tanden zitten….

 • cora huisman

  extra setje sokken onze puber raakt altijd haar sokken kwijt, hoe ik weet het niet. Maar tegenwoordig heb ik extra sokken voor haar. Ze is 16 maar als ze op blote voeten in haar schoenen gaat, stinkt het heel erg

Leave a Comment