Soms heb je het als ontaarde moeder verdiend: leuke hebbedingetjes voor jezelf scoren. Dat kan nu gewoon hier!

Dat mis ik wel hoor: even onbezorgd shoppen in de stad tijdens schooluurtjes. Lekker in je eentje trutten in al die winkels. Ongestoord dure dingen passen waar je absoluut geen geld voor hebt. Alles pakken en weer terug leggen. Gewoon, omdat dat kon en mocht!

Gedoe

Nu is het zo’n gedoe de hele tijd: kijken of je nog de winkel binnen mag komen, omdat er een bezoekerslimiet geldt. Die eindeloze desinfecterende handgelpompjes waardoor je compleet uitdroogt. Dat verstikkende mondkapje waarbij je al peentjes zweet voordat je het eerste kledingstuk hebt gepast. Helemaal niets aan!

Online shoppen

Maar nu het coronatijd is, heb jij je misschien, net als ik, ook wel iets meer toegelegd op het online shoppen? Ik geef toe, ik laat me weleens gaan. Want geef toe: dat online shoppen is wel ape-relaxt!  En dan al die pakjes aan de deur! Alsof je elke keer jarig bent! Zo leuk dat uitpakken!

Jezelf verwennen

Nog meer geef toe: ik vind het heerlijk om mezelf te verwennen met leuke hebbedingetjes. Dingen die echt voor mij zijn. Want als ik de stad in ging, kwam ik altijd met meer spullen terug voor mijn kinderen dan voor mezelf. Maar met dat online shoppen werkt dat (bij mij in ieder geval) net andersom; ik koop nu veel meer voor mezelf! Ja hallo! Mag het, als moeder is het leven soms retezwaar en dan mag je jezelf heus een keertje (of tien) verwennen.

De Club van ontaarde moeders-shop

Daarom heb ik nu ook een shop: gewoon omdat ik vind dat we leuke dingen voor onszelf moeten kopen. Heb je al een kijkje genomen? Nee?! Echt even doen!

 

Foto: visuals via Unsplash