Valt het jullie op? De website van de Club van ontaarde moeders is vernieuwd! En hij is zelfs uitgebreid met een shop! Dat moet natuurlijk worden gevierd met cadeautjes!

Na vier jaar was het tijd voor een flinke update van de site en ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Het heeft even bloed, zweet en tranen gekost. Behoorlijk wat tranen… Weet eerlijk gezegd niet of ik op deze plek er iets over wil vertellen, maar ik doe het toch, want ook de verdrietige dingen in het leven horen nu eenmaal bij een ontaarde moeder.

Moeder

Ik wilde de vernieuwde site al veel eerder lanceren, maar mijn hoofd was even ergens anders. Of liever gezegd bij iemand anders: mijn lieve moeder. Een half jaar geleden kregen we onverwacht te horen dat ze ongeneselijk ziek was en een paar maanden later was ze overleden. Ze wist dat ik hiermee bezig was en ze was ook heel nieuwsgierig hoe het zou worden, maar helaas heeft ze dat niet meer kunnen meemaken.

Het is gelukt!

Het kostte me zeer veel moeite om mijn nieuwe site, naast het verwerken van dit enorme verlies, mijn drukke gezin en baan, eruit te persen. Maar…ik wilde het per se! Én…ook al is het met een aantal maanden vertraging; het is gelukt!  En wat ben ik er enorm blij mee! En dat is dan ook weer het leven (zou mijn moeder zeggen): dat moet worden gevierd! Met…cadeautjes!

Shop

Ik ga een paar producten uit de Club van ontaarde moeders-shop weggeven! Shop? Ja, een shop! Er staan nog maar een paar producten in, maar je moet toch ergens mee beginnen, nietwaar?

Winnen

winactie nieuwe website

 

Dus de twee moeders die me het mooiste compliment geven over de vernieuwde look van de site, maken kans op een prachtige Club van ontaarde moeders XL-boodschappentas inclusief shirt!

Mail naar winactie@clubvanontaardemoeders.nl o.v.v. ‘Compliment’.

Deze winactie loopt tot en met 25 november 2020.