Met dit hondenweer, is een bezoekje aan de bioscoop natuurlijk een fijne herfstactiviteit. En dan wil je het liefst naar een leuke familiefilm. Laat ik nou bioscoopkaartjes voor de film ‘Trolls 3 in Harmonie’ mogen weggeven, inclusief geinige merchandise als echte Trolls-pruiken én tattoo sheets!

Waar gaat Trolls 3 in Harmonie over?

Filmposter Trolls 3 Na twee films lang hechte vriendschap en eindeloos geflirt zijn Poppy (Anna Kendrick) en Branch (Justin Timberlake) nu eindelijk officieel een stelletje (#broppy)! Als ze dichter naar elkaar toe groeien, ontdekt Poppy dat Branch een geheim verleden heeft. Hij maakte ooit deel uit van haar favoriete boyband BroZone, samen met zijn vier broers.

BroZone is uit elkaar gegaan toen Branch nog jong was en sindsdien heeft Branch zijn broers niet meer gezien. Maar als zijn bro Floyd ontvoerd wordt vanwege zijn muzikale talent door een stel gemene popster-schurken gaan Branch en Poppy op een meeslepend en emotioneel avontuur. Ze proberen de broers weer bij elkaar te brengen en te voorkomen dat Floyd een erger lot te wachten staat dan vergetelheid.

In de Nederlands gesproken versie met terugkerende stemmen van o.a. Sharon Doorson (Poppy), Buddy Vedder (Knoest) en Murth Mossel (Mini Diamond).

Trolls 3 in Harmonie is nu te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk alvast de trailer:

Winnen!

merchandise Trolls 3

De Club van ontaarde moeders mag 3 x 2 tickets weggeven voor deze hilarische film inclusief geinige merchandise, zoals unieke Trolls-pruiken én tattoo sheets. Om kans te maken mail je naar info@clubvanontaardemoeders.nl o.v.v. Trolls. Vergeet je adresgegevens niet zodat de prijzen zo snel mogelijk naar je verstuurd kunnen worden als je een van de gelukkige prijswinnaars bent!

Deze winactie loopt tot en met zondag 29 oktober 2023.

Voorwaarden

• Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.
• Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
• Jouw gegevens worden niet doorverkocht aan derden. Wel wordt je e-mailadres bewaard voor (toekomstige) leuke aanbiedingen of nieuwsbrieven.
• Deelnemers moeten wonen in Nederland.
• Deelnemers moeten ouder zijn dan 18 jaar.
• Mochten er onduidelijkheden zijn over de prijsvraag of over de uitslag van een prijsvraag dan beslist de Club van Ontaarde Moeders wat er gaat gebeuren.