Laden
luis

Zo gênant als je op je werk zit en je voelt ze kriebelen achter je oor, in je nek: luizen! Maar er is nog een veel gênantere plek waar je die kriebelbeestjes kunt hebben. In ‘Leuke verhaaltjes’ vertelt ontaarde luizenpluismoeder Marijke over iets wat niet echt voor haar oren was bestemd…

Luis op je kr…

“Als luizenmoeder vroeg ik altijd of kindjes al eens luisjes gehad hadden, zodat ik wist dat ik ze beter in de gaten moest houden.
Een van de kindjes in groep 3 antwoordde: ‘Ikke niet, maar mijn moeder wel. Niet hier hoor ( wijst op het hoofd), maar daar (wijst naar het kruis).’
O ja…ik kende de moeder in kwestie heel goed… Kijk je toch even anders naar iemand…
Ik heb het overigens nog net droog weten te houden.

Vorige keer in Leuke verhaaltjes: ‘Mijn moeder vindt jou niet leuk

Deel jouw leuke verhaaltje

Heb je ook een mooi, grappig, ontroerend of herkenbaar kort verhaaltje van maximaal 200 woorden dat je graag met anderen wilt delen? Mail naar info@clubvanontaardemoeders.nl o.v.v. Leuke verhaaltjes of stuur een berichtje via de Facebookpagina.

Foto: Concha Rodrigo via Unsplash

Leave a Comment