Die momentjes dat je je compleet kunt afsluiten om je favoriete serie te kijken en je je weer even kunt opladen voor de komende paar uur. Daar heeft toch elke (ontaarde) moeder behoefte aan? Wil ik je graag een kijktip geven: Heartland. Oeioeioei, wat is dát genieten!

Houd je van romantiek, drama en o ja paarden? Dan is deze serie (zelfs al houd je niet van paarden) een ware must-see  om je even in je eigen wereldje terug te trekken. Er zijn maar liefst 16 seizoenen van deze Canadese serie te zien op WithLove, dus je kunt wel even vooruit!

Waar draait het om in Heartland?

Amy Flemming is een tiener die woont op de paardenranch Heartland ranch. Ze is dol op paarden en is een paardenfluisteraar. Ze heeft namelijk het talent om verwaarloosde en zieke paarden er weer bovenop te helpen. Dit bijzondere talent heeft ze van haar moeder die door een tragisch ongeluk is overleden. Gelukkig staat Amy er niet alleen voor en komt haar zus Lou terug naar de ranch om voor haar en het familiebedrijf te zorgen. Ook Jack, de opa van de twee zussen, staat altijd voor hen klaar. De romantische vonken worden veroorzaakt door de ontzettend aantrekkelijke bad boy Ty die op de ranch komt werken. Zin om mee te zwijmelen, voelen, lachen en te huilen? Seizoen 16 is net

Hoe maak je tijd om van deze serie te genieten?

Ik hoor het je jezelf al afvragen: hoe vind ik in hemelsnaam de tijd om die serie te kijken? Hier een paar trucjes om die felbegeerde mamapauze te creëren:

  • Zeg dat je naar boven gaat om de was te vouwen en als iemand je stoort dat ‘ie je verplicht moet helpen. Aangezien de meeste kinderen een hekel hebben aan klusjes…
  • Zeg dat mama pas mag worden gestoord als haar koffie op is. En dreig dat je nog een kop koffie gaat drinken als ze je eerder storen. (Dat doen ze geheid, dus dan heb je meer dan genoeg tijd om minstens een aflevering van 42 minuten te kijken).
  • Zeg dat je ontzettende last hebt van je maag en dat je even ongestoord op de wc MOET zitten. Nee, mondjes op slot en in de woonkamer blijven spelen, totdat mama terugkomt. Als je mama stoort, duurt het alleen maar langer!
  • Doe alsof je je ziekjes voelt en alles aan je partner overlaten, terwijl jij in bed ligt om uit te rusten, lees bingen…