Laden

10 lifehacks gespot voor ontaarde moeders

Als je online een beetje rond kijkt dan kom je echt zó veel dingen tegen die op deze Club van toepassing zijn. Zo kwam ik op Pinterest een paar fijne lifehacks tegen waar welke moeder wat aan heeft!

Autostoeltjes

Word je soms helemaal gek van dat gekibbel op de achterbank? Deze vader bedacht de ultieme oplossing om daar een einde aan te maken.

lifehacks pinterest

Geen gedoe bij de barbecue

Hartstikke leuk dat barbecue’en, maar als je een kleine hebt rondlopen, is dat soms levensgevaarlijk! Hier nog een vader die de perfecte lifehack heeft gevonden om ongelukken te voorkomen.

lifehacks pinterest

Staan blijven!

Heb je een kleine avonturier, die zodra die uit de riemen is op zoek gaat naar nieuwe uitdagingen? Met deze sticker blijft ‘ie staan waar ‘ie moet blijven staan. Ik zou er ook nog iets bij zeggen dat het alarm afgaat op het moment dat hij zijn hand eraf haalt.

lifehacks pinterest

Bij gebrek aan een eetstoeltje

Valt het je ook op dat er vooral vaders op deze geweldige lifehacks komen. Zijn mannen dan toch iets praktischer ingesteld? Anyway, dit is een goede voor als je ergens naartoe gaat en er is geen eetstoeltje voorhanden…

lifehacks pinterest

Handen tekort?

Als moeder van misschien wel meerdere kinderen kom je altijd handen tekort. Gelukkig zijn er bananen…

lifehacks pinterest

Zijn medicijnen toch lekker

Vind je het ook zo’n gedoe als je kind medicijnen moet slikken, maar dat weigert vanwege die afschuwelijke smaak. Pak zijn favoriete drankje erbij met een rietje en het probleem is opgelost.

lifehacks pinterest

Zo kunnen je armen ontspannen

Op deze manier kun je echt ontspannen naar het scherm kijken, zonder dat je armen vermoeid gaan aanvoelen of slapen. Op naar de winkel voor een glazen tafel!

lifehacks pinterest

Iedereen ontspannen tijdens het schommelen

Dit is echt een top lifehack! Je kind aan het genieten in de schommel en jij lekker met de benen omhoog aan het relaxen met een drankje. En daar heb je alleen maar een touwtje voor nodig!

lifehacks pinterest

Goedmakertje

Strontvervelend die ruzies tussen je bloedjes. Met dit shirt komt daar meteen een einde aan.

lifehacks pinterest

Ja hoor, ga maar lekker kliederen

In plaats van dat ze op je muren gaan kliederen, brengt een doos uitkomst. Zo simpel kan het zijn…

lifehacks pinterest

Lees ook:

Afbeeldingen: Pinterest

Leave a Comment