Tijdens de feestdagen komen de leukste films uit, althans, dat vind ik. Voor een van de films die ik leuk vind om samen met je kids te bekijken, mag ik bioscooptickets én leuke extra prijzen weggeven. Deze keer van de grappige film Wil de Krokodil!

Het verhaal

Het gezin Primm verhuist naar New York, maar helaas kan de jongste zoon van het gezin daar zijn draai niet echt vinden. Hij heeft moeite om te wennen aan zijn nieuwe school en vrienden gaat ook moeizaam. Dat verandert allemaal als hij op zolder van het nieuwe huis Wil ontdekt. Wil is een zingende krokodil die dol is op badderen, kaviaar en goede muziek. De twee worden al snel dikke maatjes.

Als Wil wordt bedreigd door boze buurman Mr. Grumps moet het gezin samenwerken met Wils charismatische eigenaar, Hector P. Valenti (een glansrol van Javier Bardem)…

Leuk weetje: in de originele versie van de film zijn de nummers ingezongen door Shawn Mendes, bekend van onder andere het nummer Stitches.

Wil de Krokodil is nu te zien in de Nederlandse bioscoop.

Bekijk de trailer

Winnen!

poster Wil de KrokodilLeuke film toch? Zien Ik mag 3 x 2 bioscooptickets weggeven inclusief een coole tas en een stickerboek!

Wil je kans maken? Mail naar winactie@clubvanontaardemoeders.nl o.v.v. ‘Wil de Krokodil’.

Deze winactie loopt tot en met vrijdag 9 december 2022.

Voorwaarden

  • Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Jouw gegevens worden niet doorverkocht aan derden. Wel wordt je e-mailadres bewaard voor (toekomstige) leuke aanbiedingen of nieuwsbrieven.
  • Deelnemers moeten wonen in Nederland.
  • Deelnemers moeten ouder zijn dan 18 jaar.
  • Mochten er onduidelijkheden zijn over de prijsvraag of over de uitslag van een prijsvraag dan beslist de Club van Ontaarde Moeders wat er gaat gebeuren.