Genomineerd voor een Golden Globe, dus een absolute must see: De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens. Ik mag bioscooptickets weggeven inclusief leuke goodies als een rugzak en een potlodenset.

Wat is het verhaal?

De dappere, vogelvrije Gelaarsde Kat komt erachter dat zijn passie voor gevaar en zijn minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist. Hoewel hij zelf de tel is kwijtgeraakt, blijkt hij acht van zijn negen levens te hebben verspeeld. Om die levens terug te krijgen begint hij aan zijn grootste avontuur tot nu toe. Jon van Eerd keert terug als de stem van de beruchte Kat die op een legendarische reis door het Zwarte Woud gaat om de mythische Wensster te vinden en zijn verloren levens terug te krijgen. Aangezien hij nog maar één leven heeft, moet hij zijn trots opzij zetten en de hulp inschakelen van zijn voormalige partner en aartsvijand, de innemende Kitty Poezelpootje (door Anna Drijver).

De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens draait vanaf 21 december in de Nederlandse bioscoop.

Trailer

Winnen!

Leuke film hè? Die wil je toch zien in de kerstvakantie? Ik mag 3 x 2 bioscooptickets weggeven, inclusief een kekke rugzak en potlodenset!

Wil je kans maken? Mail naar winactie@clubvanontaardemoeders.nl o.v.v. Gelaarsde Kat. En handig als je meteen je adresgegevens erbij doet, zodat de kaartjes en de goodies zo snel mogelijk naar je kunnen worden verstuurd.

Deze winactie loopt tot en met Tweede Kerstdag 2022.

Voorwaarden

  • Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Jouw gegevens worden niet doorverkocht aan derden. Wel wordt je e-mailadres bewaard voor (toekomstige) leuke aanbiedingen of nieuwsbrieven.
  • Deelnemers moeten wonen in Nederland.
  • Deelnemers moeten ouder zijn dan 18 jaar.
  • Mochten er onduidelijkheden zijn over de prijsvraag of over de uitslag van een prijsvraag dan beslist de Club van Ontaarde Moeders wat er gaat gebeuren.