Laden

Winnen: bioscoopkaarten Second Act en make-up workshop

second act

Met kerst is het tijd voor echte feel good movies. Een film waarbij je even kan ontsnappen aan de hectiek van alledag, is Second Act met Jennifer Lopez. Club van ontaarde moeders mag 3 x 2 tickets weggeven en een van de winnaars krijgt er nog een make-up workshop voor 5 personen bij!

De maand december is altijd zo’n verschrikkelijke drukke maand: cadeaus kopen, surprise knutselen, kerstboom, kerstdiners in elkaar flansen, kerstkaarten versturen, kerstvakantie van de kids… Als je dan even een momentje ertussenuit kan knijpen dan zeg je daar natuurlijk geen nee tegen.

Second Act

second act
Leah Remini and Jennifer Lopez star in Second Act.

Een feelgood movie als Second Act met Jennifer Lopez is heerlijk om naar te kijken. Lopez kruipt in de huid van de 40-jarige Maya, een zeer succesvolle assistent-manager bij een lokale supermarkt. Wanneer haar een positie als filiaalmanager wordt geweigerd omdat ze geen diploma heeft, zinkt de moed haar in de schoenen. Als ze door vergissing mag solliciteren voor een topfunctie bij een multinational van verzorgingsproducten, weet ze de CEO te overtuigen dat zij de geschikte kandidaat is. Met torenhoge verwachtingen en een levensstijl waar ze altijd al van droomde , moet Maya bewijzen dat ervaring misschien wel waardevoller is dan een diploma.

Cast: Jennifer Lopez, Leah Remini, Vanessa Hudgens, Treat Williams en Milo Ventimiglia.
Regie: Peter Segal
Vanaf 20 december in de Nederlandse bioscoop

Winnen

second actClub van ontaarde moeders mag 3 x 2 bioscooptickets voor Second Act weggeven en een van deze winnaars wint er ook nog eens een make-up workshop bij voor 5 personen van Event Store in Rotterdam!
Kans maken? Mail me over dat ene moment dat jij je realiseerde dat je heel erg toe was aan me-time naar winactie@clubvanontaardemoeders.nl o.v.v. Second Act. Vergeet niet je adresgegevens erbij te vermelden, zodat de prijs naar jou kan worden verstuurd!

De actie loopt tot vrijdag 21 december 2018.

 

Voorwaarden

  • Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Jouw gegevens worden niet doorverkocht aan derden. Wel wordt je e-mailadres bewaard voor (toekomstige) leuke aanbiedingen of nieuwsbrieven.
  • Deelnemers moeten in Nederland wonen.
  • Deelnemers moeten ouder zijn dan 18 jaar.
  • Mochten er onduidelijkheden zijn over de prijsvraag of over de uitslag van een prijsvraag dan beslist de Club van Ontaarde Moeders wat er gaat gebeuren.
  • Zie meer in het privacybeleid.

Leave a Comment