Laden

Waarom je als (ontaarde) moeder extra moet worden verwend

verwend

Alle moeders op deze aardkloot verdienen het om af en toe eens extra te worden verwend. Een cadeautje, een dagje uit of iets anders, het maakt niet uit wat; Ik vind het persoonlijk heel speciaal als er een persoonlijk tintje aan vast zit. En dat heb ik nu met deze armbandjes waarop je je eigen persoonlijke boodschap kunt laten zetten.

Met Moederdag in zicht, kun je je lover dit artikel onder zijn neus schuiven, zodat ‘ie dit namens jullie kiddo(s) voor je kan regelen: een armband met een persoonlijke boodschap van Bjuuty.nl. Want wij (ontaarde) moeders verdienen het om af en toe schromelijk verwend te worden met iets moois!

Verwennen

Verwennen en het moederschap gaan vaak moeilijk samen. Je wilt jezelf graag regelmatig in de watten leggen, maar dat schiet er vaak bij in, omdat je leven te hectisch is. En van anderen in het gezin moet je misschien ook niet al te veel verwachten. Ach, ze doen het heus wel, soms op de meest onverwachte momenten, waardoor je het extra waardeert, maar soms zou je willen dat het vaker gebeurt, omdat je er soms verschrikkelijk doorheen kan zitten.

Wat wil je als je:

 • ’s Nachts om het uur wakker wordt gemaakt, omdat ze een schone luier nodig hebben, iets willen drinken, eng gedroomd hebben, een monster onder hun bed horen, het gewoon gezellig met je vinden, hun deken niet goed zit, het warm hebben, o nee toch weer koud, omdat de klok tikt, een vogel fluit enz.
 • Je geen moment met rust wordt gelaten en je achtervolgen tot in de wc omdat ze dat nu eenmaal willen.
 • Je urenlang (zo voelt dat dan) in de keuken hebt gestaan om iets kindvriendelijks te koken, maar ze lopen te zeuren omdat ze liever de aardappelen van gisteren willen eten, die ze gisteren trouwens ook niet wilden eten omdat we al zo vaak aardappelen eten.
 • Ze je trendy woonkamer elke dag verbouwen tot zo’n verschrikkelijke indoorspeeltuin.
 • Overal, en echt overal, vingerafdrukken, spuugvlekken en andere onbestemde vlekken van alles en nog wat moet verwijderen.

En ach, zo kun je nog wel even doorgaan, maar dan snap je wel dat we af en toe flink verwend mogen worden.

Winnen!

verwend Dus hoe leuk is het als je wordt verrast met een persoonlijk cadeautje? Stel je kind kan al een beetje schrijven en dat doet op zijn manier: ‘Mamaa ik vint je liev’, en dat je dat dan op een armband laat zetten. Dan smelt je toch ter plekke. Maar natuurlijk is een boodschap die wel goed gespeld en oprecht is ook héél speciaal.

Judith van Bjuuty.nl maakt deze prachtige persoonlijke armbanden en de Club ontaarde moeders mag twee exemplaren weggeven. Mail naar winactie@clubvanontaardemoeders.nl o.v.v. ‘armband‘ en laat weten van welke persoonlijke boodschap van je kind jij zou gaan smelten. Vergeet ook niet je adres te vermelden, want ze moeten natuurlijk wel bij de goede moeder terechtkomen!

Deze winactie loopt tot donderdag 2 mei 2019.

Voorwaarden

 • Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Jouw gegevens worden niet doorverkocht aan derden. Wel wordt je e-mailadres bewaard voor (toekomstige) leuke aanbiedingen of nieuwsbrieven.
 • Deelnemers moeten in Nederland wonen.
 • Deelnemers moeten ouder zijn dan 18 jaar.
 • Mochten er onduidelijkheden zijn over de prijsvraag of over de uitslag van een prijsvraag dan beslist de Club van Ontaarde Moeders wat er gaat gebeuren.
 • Zie meer in het privacybeleid.

Leave a Comment