Sommigen hebben de voorjaarsvakantie al achter de rug, anderen zitten er nog midden in. Eindelijk tijd om de hele week te knutselen of eropuit te gaan. Leuk toch? Of toch niet. Deze moeder biecht op dat ze er helemaal geen zin in heeft…

“Ik vraag me af of er wel eens moeders zijn die zich herkennen in het gevoel niet ze zich zo’n echte moeder voelen. Ik houd van mijn kinderen en doe alles voor ze. Maar in vakanties ben ik niet die moeder die geniet van de hele week knutselen en uitjes. Ik vind het verschrikkelijk om de taxichauffeur te zijn en ze te moeten vermaken omdat ze het zelf moeilijk vinden zich te vermaken. Ik ben doodmoe iedere avond na een dag 100 keer ‘mama ‘ op een dag te horen.

Ik zal wel iets niet goed gedaan hebben in de opvoeding maar ik ben al gesloopt na een paar dagen vakantie…”

– ‘ontaarde’ moeder S. –

Lees ook:

Op de biechtstoel

Heb je ook iets op te biechten? Mail dan naar info@clubvanontaardemoeders.nl of stuur een persoonlijk berichtje via de Facebookpagina. Wie weet wordt jouw (anonieme) biecht geplaatst in de rubriek ‘Op de biechtstoel‘.