Laden

Op de biechtstoel: ‘Ik kan niet genieten van een hele week knutselen’

biechtstoel

Sommigen hebben de voorjaarsvakantie al achter de rug, anderen zitten er nog midden in. Eindelijk tijd om de hele week te knutselen of eropuit te gaan. Leuk toch? Of toch niet. Deze moeder biecht op dat ze er helemaal geen zin in heeft…

“Ik vraag me af of er wel eens moeders zijn die zich herkennen in het gevoel niet ze zich zo’n echte moeder voelen. Ik houd van mijn kinderen en doe alles voor ze. Maar in vakanties ben ik niet die moeder die geniet van de hele week knutselen en uitjes. Ik vind het verschrikkelijk om de taxichauffeur te zijn en ze te moeten vermaken omdat ze het zelf moeilijk vinden zich te vermaken. Ik ben doodmoe iedere avond na een dag 100 keer ‘mama ‘ op een dag te horen.

Ik zal wel iets niet goed gedaan hebben in de opvoeding maar ik ben al gesloopt na een paar dagen vakantie…”

– ‘ontaarde’ moeder S. –

Lees ook:

Op de biechtstoel

Heb je ook iets op te biechten? Mail dan naar info@clubvanontaardemoeders.nl of stuur een persoonlijk berichtje via de Facebookpagina. Wie weet wordt jouw (anonieme) biecht geplaatst in de rubriek ‘Op de biechtstoel‘.

Comment ( 1 )

  • Bodine

    Als ik mama, mama, mama zat ben. Roep ik de naam van mijn kind ook gewoon 14x achter elkaar en als ze dan: ‘Ja’, zeggen, zeg ik: ‘Ik weet het niet meer’. En ga iets voor mezelf doen.
    Ook zet ik mijn koptelefoon op en ga bijvoorbeeld koken of opruimen. De kinderen weten dan, als er bloed vloeit of iemand krijgt geen adem, dan mogen ze mij storen. En anders niet…
    Ik wissel dit wel af met echte aandacht voor de kids.
    Op deze manier leer ik ze dat ze best tijd voor zichzelf mogen claimen en ik blijf een voorjaarsdagsvakantie heel!

Leave a Comment