Laden
leuke verhaaltjes

Na een aantal dagen vakantie kun je een beetje genoeg van elkaar hebben. Niet alleen moeders van hun kinderen, maar ook andersom. In Leuke verhaaltjes vertelt ‘ontaarde’ moeder Ilse hoe haar zoon dat oploste.

‘Opgesloten in de douchecabine’

“Voordat ik de douche aanzette, wilde ik eerst nog even een muziekje aanzetten. Ik draaide me om en het volgende moment zie ik een slot on de douchecabine hangen. Ik moest er wel smakelijk om lachen. Blijkbaar waren de kinderen me na vier dagen vakantie ook al zat.

Gelukkig kreeg ik de deur een klein stukje open. Genoeg open om de cijfercode te draaien zoals het moest en kon ik mezelf bevrijden.

Zoonlief van 8 zat ondertussen beneden rustig op de bank en was allang vergeten dat hij zijn moeder had opgesloten in de douche…”

– ‘ontaarde’ moeder Ilse –

Deel jouw leuke verhaaltje

Heb je ook een mooi, grappig, ontroerend of herkenbaar kort verhaaltje van maximaal 200 woorden dat je graag met anderen wilt delen? Mail naar info@clubvanontaardemoeders.nl o.v.v. Leuke verhaaltjes of stuur een berichtje via de Facebookpagina.

Lees ook:

Foto: eigen foto Ilse

Leave a Comment