De kinderen van ‘Ontaarde’ moeder Karen waren behoorlijk creatief met krijt geweest. Ze bewondert de krijtkunst zonder te realiseren wát ze nu precies hebben getekend….

Oké, ik geef toe: ik was een klein beetje brak van een avond wijnen terwijl ik op de fiets naar de supermarkt reed. Ondertussen was ik ook met mijn hoofd bij de boodschappen die moesten worden gedaan. De kinderen wilden per se mee, omdat ze waterspeelgoed wilden kopen voor het zwembad.

We fietsten langs de straatkunst die ze de dag ervoor hadden gemaakt met stoepkrijt en ik: ‘Ooo, wat gaaf zeg! Dat moeten jullie vaker doen! Dat fleurt de boel een beetje op.’

Een uurtje later kletste ik met de buurvrouw en bekeek ik eens goed wat ze nu precies hadden gekrijt:”

“Ik hoor het mezelf nog zeggen: ‘Dat fleurt de boel op!'”

– ‘ontaarde’ moeder Karen –

Lees ook: