Wist je dat een leuk kraamcadeau vinden, best moeilijk kan zijn? Je kunt echt de raarste dingen krijgen, blijkt uit rondvraag onder jullie. Maar wat is nu wél een leuk én nuttig kraamcadeau?

Je kunt natuurlijk de niet zo bijster originele romper (wel altijd handig natuurlijk, want poep komt niet altijd in de luier terecht ) of knuffel (grote kans dat dit op een hoop knuffels eindigt waar noot naar wordt omgekeken) geven. Toch zijn nieuwbakken moeders helemaal happy als ze een kraamcadeau krijgen dat écht leuk is en waar je ook nog eens wat aan hebt.

Bij mijn eerste kind kreeg ik zoveel knuffels dat ik spontaan moest niezen van al die stofvangers. Bij mijn tweede kreeg ik een spuuglelijk trappelpakje met palmbladeren en neongele biesjes en drie keer hetzelfde roze vestje, inclusief knuffel van hetzelfde soort stofje…

Stomste kraamcadeau ooit

Maar ook jullie krijgen de raarste dingen als kraamcadeau. Zo stelde ik in Instagram story’s de vraag wat jullie stomste kraamcadeau ooit was:

“Een shirtje maat 134”

“Een ‘ouderpakket’ met wijn en bier; ik ben allergisch voor druiven en we lusten geen bier”

“Een kerstfleeceplaid met baby’s erop”

“Een skipak in de maat waarin je kind in de zomer past”

“Een babyknuffelkonijn…nummer 10…”

“Een verschrikkelijk lelijke kerstbal met de tekst ‘boy’ erop”

“Een puzzel voor een kind van twee”

“Twee babyflesjes van een random merk zonder speen, terwijl ik borstvoeding gaf”

“Een strijkplank”

“Een tweedehands houten speelgoedtrein inclusief krassen en pennenstrepen”

“Een badjasje met de naam van ons kind verkeerd gespeld”

Wat zijn wel leuke kraamcadeaus?

kraamcadeau

Een kraamcadeau krijgen en geven is dus echt wel een ding. Maar wat zijn dan wel leuke en ook nuttige kraamcadeaus? Wat dacht je van:

En het is natuurlijk nog leuker als je een kraamcadeau een personal touch kunt geven, zoals een kraamcadeau met naam. Wel ervoor zorgen dat de naam van het kindje juist wordt gespeld;-)

Winnen

kraamcadeau Heb je iemand in je omgeving die op knappen staat en ben je nog op zoek naar een mooi én nuttig kraamcadeau? Ik mag een houten stapeltorentje van Bella Kids weggeven. En ja, ook die mag je laten personaliseren door de naam van het kindje erop te laten zetten. Maak je echt een goede beurt bij de nieuwbakken ouders en het kindje!

Wat moet je doen: mail naar winactie@clubvanontaardemoeders.nl o.v.v. ‘Kraamcadeau’ waarom je graag wilt winnen.

Deze winactie loopt tot en met 14 november 2021.

 

Beeld: Bella Kids en Veronica Nuno via Pixabay