Ik kan me geen ouder voorstellen die gek is op speelgoed dat geluid maakt. Of beter gezegd: verschrikkelijke herrie maakt! Er zijn manieren om het geluid te dempen of uit te schakelen. In deze hilarische video van My Life Suckers legt ‘ontaarde’ moeder Deva haarfijn uit hoe je korte metten maakt met speelgoed dat verschrikkelijke herrie maakt.

Blije deuntjes die je meerdere keren per dag hoort. Om horendol van te worden! Het moment dat ik het helemaal gehad had met speelgoed dat geluid maakte, kan ik me nog als de dag van gisteren herinneren. Ik was alleen thuis met de kinderen. Mijn man was op zakenreis. De kids lagen allang op bed toen ik ook in mijn eentje onder de wol kroop. Ik zag dat mijn dochter in onze slaapkamer had gespeeld, want haar ‘liedjes stoel’ stond nog in onze kamer. Dat is zo’n stoel die een liedje gaat zingen als je erop zit. Onthoud dat goed: als je EROP zit.

Een andere hilarische video: ‘Slechte combinatie: moeders en make-up

Spoken?

Midden in de nacht, terwijl ik in een diepe slaap was, begon dat stoeltje ineens te zingen en knipperde dat ding vrolijk zijn lichtjes aan en uit! Gewoon helemaal vanzelf! Ik heb direct de batterijen eruit gehaald en heb vervolgens de hele nacht geen oog dicht gedaan. Vanaf dat moment was het voor mijn gedaan met al dat speelgoed dat herrie maakt.

Video

‘Ontaarde’ moeder Deva van MyLifeSuckers.com heeft er ook haar buik vol van en legt uit wat je kunt doen om van deze leuke speelgoedjes af te komen in bovenstaande video.