Laden

Winnen: mega lekker kruidnotenpakket!

winnen kruidnotenpakket

Als iedereen er schande over spreekt als ze al eind augustus in de winkel liggen, spring ik juist een gat in de lucht: kruidnoten. Ook weer zo’n ding waar ik dól op ben! Ik weet zeker dat ik niet de enige ben. Daarom is het zo fijn dat ik nu megapakketten met verschillende soorten kruidnoten mag weggeven!

Tegen mijn kids doe ik natuurlijk heel sociaal verantwoord als ze vragen of we die dingen kunnen kopen. “Nee, doen we pas als Sinterklaas in het land is.” Ze weten niet dat ik zelf al een voorraad heb aangelegd op mijn kantoortje op zolder. Ja, ik ga dus echt niet wachten totdat de Goedheiligman in het land is. Ik snap überhaupt niet waarom bepaalde lekkernijen seizoensgebonden zijn. Volgens mij haal je meer geld op als je ze het hele jaar door verkoopt. Ik zou in ieder geval grootafnemer zijn. Maar goed, ik heb verstand van ontaarde moeders, koekfabrikanten van kruidnootjes.

Kruidnotenpakketten verloten

Toch dacht ik bij de oprichting van deze site: “Ik trek de stoute schoenen aan en neem contact op met mijn favoriete kruidnotenfabrikant: Bolletje. Of ze mooie pakketten met verschillende kruidnoten aan mijn bezoekers willen verloten.” En het is niet te geloven: dat willen ze dolgraag! Ik mag maar liefst vijf pakketten Bolletje Kruidnoten met verschillende soorten smaken weggeven met een waarde van meer dan 20 euro! Wat erin zit:

 • Kruidnoten 200 gram
 • Bakkerskruidnootjes
 • Chocolade Kruidnoten
 • Witte Chocolade Kruidnoten
 • Extra Puur Kruidnoten
 • Truffel Kruidnoten
 • Bakker Speltkruidnoten Hazelnoot
 • Bakker Speltkruidnoten Cranberry
 • Bakker Speltkruidnoten Koffie

Test nieuwe speltkruidnoten

winnen kruidnotenpakket

Die laatste drie in het rijtje zijn nieuw (net zoals de Extra Puur Noten trouwens, maar die zaten niet in mijn proefpakket), dus ik ben héél nieuwsgierig hoe ze smaken. Groot pluspunt is dat ze alle drie chocoladestukjes bevatten. Wat ik ook fijn vind, is dat ze bereid zijn op basis van spelt. Mijn dochter krijgt helaas buikpijn van de meeste tarwesoorten, maar spelt kan ze goed verdragen, dus ben dolblij dat er nu meer variatie is op de speltkruidnoot. En om je geweten te sussen dat je zelf toch nog een klein beetje verantwoordelijk met je gewicht omgaat: ze zijn gezoet met honing en biologische rietsuiker. Ik ga even testen:

1. Bakkers Speltkruidnoten Hazelnoot

Hmmm, lekkere combi hoor van kruidnoot, hazelnoot en een lichte smaak van chocolade. Had misschien iets meer chocolade terug willen proeven, maar ik ben natuurlijk een vreselijke chocolade addict. Prima kruidnootje hoor!

2. Bakkers Speltkruidnoten Koffie

Ik ben een ware theemuts en moet van koffie weinig hebben, sterker nog: tijdens mijn zwangerschappen ging ik meteen over mijn nek bij de geur van koffie. Dus je begrijpt dat ik even een drempel over moet voor deze kruidnoot… Als ik de zak opendoe, ruik ik koffie. Maar het is een milde geur, dus dat valt me erg mee. De koffiesmaak in de speltkruidnoot is voor deze theemuts redelijk te doen. Ik denk dat koffieliefhebbers deze zak speltkruidnoten binnen mum van tijd hebben leeggegeten. Ik ga liever voor een andere smaak (misschien een idee om iets met een theesmaak te doen?). Ik bewaar ‘m in ieder geval voor mijn vent!

3. Bakkers Speltnoten Cranberry

Volgens mij is dit een hele mooie gecombineerde smaak. Zodra ik er een in mijn mond stop, ben ik overtuigd. Dit is mijn absolute favoriet! De zoetzure smaak van cranberry met de smaak van kruidnoten is echt een perfecte combo! Zou het helpen om met deze cranberry speltkruidnoten een blaasontsteking te voorkomen? Ik ga denk ik een paar zakken inslaan!

Mail en maak kans op een kruidnotenpakket!

Wil je deze nieuwe speltkruidnoten en veel meer andere smaken winnen? Doe mee aan de prijsvraag en wie weet heb je voordat de Goedheiligman in het land is al een aardige kruidnotenvoorraad vergaard!

Mail naar winactie@clubvanontaardemoeders.nl o.v.v. Kruidnoten en vertel me alles over je meest ontaarde moedermoment. Vergeet niet je adresgegevens te vermelden zodat het kruidnotenpakket naar je kan worden opgestuurd!

De actie loopt tot 23 oktober 2017.

Voorwaarden

 • Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Jouw gegevens worden niet doorverkocht aan derden. Wel wordt je e-mailadres bewaard voor (toekomstige) leuke aanbiedingen of nieuwsbrieven.
 • Deelnemers moeten wonen in Nederland.
 • Deelnemers moeten ouder zijn dan 18 jaar.
 • Mochten er onduidelijkheden zijn over de prijsvraag of over de uitslag van een prijsvraag dan beslist de Club van Ontaarde Moeders wat er gaat gebeuren.

Leave a Comment