Laden

Winnen: luxe chocolade paasei gevuld met ambachtelijke banketbakkerseitjes!

winnen paasei

Wat fijn dat het bijna Pasen is! Waarom? Nou, dan is er weer een excuus om veel chocolade te eten en daar word je als ‘ontaarde’ moeder lekker vrolijk van. Wedden dat deze winactie je ook blij gaat maken? Ik mag maar liefst 5 overheerlijke, luxe chocolade paaseieren gevuld met ambachtelijke banketbakkerseitjes weggegeven!

Paaseitjes kunnen me niet vroeg genoeg in de winkel liggen, want ik ben verzot op chocolade! Vooral ambachtelijke chocolade… ik ben er verslaafd aan. Mijn verslaving probeer ik natuurlijk in te tomen als ik in de buurt van mijn kinderen ben, maar het is soms lastig om niet te worden betrapt.

Met niemand delen

Als ik deze prijs zou winnen, dan doe ik daar mijn uiterste best voor, want dit zou ik met niemand willen delen! Waar ik het over heb? Een grote chocolade paasei gemaakt van Belgische chocolade en met de hand gemaakt. Chocolade webwinkel Chocoladebezorgd.nl stelt er maar liefst 5 beschikbaar!
Het grote ei is gemaakt van – en dat klinkt chique – van echte Callebaut chocolade en gevuld met banketbakkerseitjes. Het water loopt al bij me in de mond. Bij jou ook?

Maak kans op zo’n luxe paasei!

Hoe maak je kans op een van deze heerlijke eieren? Mail in het kort jouw paas-blooper naar winactie@clubvanontaardemoeders.nl o.v.v. paasei. Vergeet niet je adresgegevens erbij te vermelden zodat het ei naar je kan worden verstuurd als je in de prijzen valt.

En mocht je niet in de prijzen vallen dan kun je dit grote paasei en vele andere chocoladelekkernijen bestellen op Chocoladebezorgd.nl.

Deze winactie loopt tot dinsdag 27 maart 2018.

Voorwaarden

  • Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Jouw gegevens worden niet doorverkocht aan derden. Wel wordt je e-mailadres bewaard voor (toekomstige) leuke aanbiedingen of nieuwsbrieven.
  • Deelnemers moeten wonen in Nederland.
  • Deelnemers moeten ouder zijn dan 18 jaar.
  • Mochten er onduidelijkheden zijn over de prijsvraag of over de uitslag van een prijsvraag dan beslist de Club van Ontaarde Moeders wat er gaat gebeuren.

Comment ( 1 )

  • Marjon Postma

    In 2012 kreeg ik mijn tweede hersenbloeding. Heftig, maar ik ben er (vrij) goed uitgekomen, gelukkig. Toen pasen kwam, wilde ik voor onze 4 kinderen de eitjes verstoppen. Wij doen dat op kleur, zodat iedereen evenveel mag vinden. Vind je een kleur die je al hebt, dan moet je die dus laten liggen… Afijn, de kinderen gaan heerlijk zoeken én vinden. Alleen de twee laatste eitjes zijn nergens meer te vinden! Ook ik kon ze niet meer vinden, mijn geheugen werkt toch niet zo goed als gedacht. In de zomer daaropvolgend vonden we twee gesmolten glimfolietjes… Dáár lagen ze dus…

Leave a Comment