Laden

Winnen: de agenda die ook jouw leven op orde gaat brengen in 2018

winnen agenda

Als ik naar het afgelopen jaar kijk, dan kan ik me vooral veel chaos herinneren. Vergeten partijtjes of kinderen die ik vergeet op te halen (en dan dus niet mijn eigen kinderen hè). Soms staat het schaamrood op de kaken omdat ik weer iets ben vergeten. Maar met deze agenda breng ik mijn leven in 2018 compleet op orde. En misschien jij ook, want ik mag er maar liefst 5 weggeven!

“Hallo, met de moeder van T. We zijn benieuwd waar M. blijft, want we willen zo vertrekken.”
Ik graaf heel diep mijn geheugen… Heb ik iets gemist? Welke dag is het vandaag eigenlijk en hoezo gaan jullie vertrekken en waarom moet mijn dochter mee? Och jee… het partijtje van T.!

Of:

“Hallo, met de juf. Ik heb hier J. staan en die zegt dat hij vandaag met jou mee zou gaan.”
O, nee! Ik ben ‘gewoon’ vergeten om zoon van een vriendin mee naar huis te nemen! Is het dan al donderdag?

Of:

“Dag, met de meester. We hadden gisteren een afspraak staan voor het 10-minutengesprek. Waren jullie misschien verhinderd en willen jullie eventueel een nieuwe afspraak maken?”
Hè? Hoe kan dat nou?We hebben toch volgende week een afspraak staan? O, ik zie het al… Het is al volgende week…

Ramp in plannen

Plannen en ik en ik en plannen en dan een hoofd als een vergiet. Dat is niet altijd even handig… Ik denk ook altijd dat het me lukt om dingen te onthouden, maar dat werkt bij mij dus niet. Ik heb een papieren agenda, die eigenlijk veel te klein is en door mijn andere spullen in mijn tas wordt verzwolgen. Ik gebruik ook mijn digitale agenda op mijn telefoon. Maar ja, net als heel veel oproepen, mis ik ook wel eens het ping-geluidje van mijn digitale agenda. Ik klets te hard, dat ding zit te diep in mijn tas of mijn telefoon ligt hier en ik ben daar.

Deze agenda schept tenminste orde in ons leven!

Dat moet anders en dat gaat me nu ook lukken! Want ik kwam in contact met professional organizer Sophie Timmermans van Homeworktime. Zij heeft echt een geweldige agenda gemaakt die in 2018 mijn leven (en dat van mijn gezin) volgens mij helemaal op orde kan brengen. En waarom het me met die agenda wel gaat lukken? Nou, er zitten heel veel handige extra’s in die voor mijn gezin en ik denk voor heel veel andere gezinnen, ontzettend van toepassing zijn. Zo zijn er bladzijdes met cadeau- en menusuggesties, kun je bijhouden of je je kind deze week zakgeld hebt gegeven, zijn er handige paklijsten voor winter- en zomervakanties én zitten er leuke promotiebonnen in met aanbiedingen voor gezinnen.
Hier een sneak peak om je een indruk te geven:

winnen agenda

Winnen!

En omdat ik niet alleen mijn eigen leven, maar ook dat van mijn gezin, in het nieuwe jaar (nu nog even niet) op orde wil brengen, en jullie dat ook van harte gun, mag ik maar liefst vijf van deze agenda’s t.w.v. € 24,95 weggeven.
Mail naar winactie@clubvanontaardemoeders.nl o.v.v. agenda en biecht op wat het ergste is wat jij ooit bent vergeten. Vergeet niet je adresgegevens erbij te vermelden.

De prijsvraag loopt tot 15 december 2017.

=>>Wil je meer zien van deze agenda en wil je ‘m bijvoorbeeld als cadeau voor iemand kopen? Dat kan. Hij is nu al te bestellen via homeworktime.nl/shop/.

Voorwaarden

 • Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Jouw gegevens worden niet doorverkocht aan derden. Wel wordt je e-mailadres bewaard voor (toekomstige) leuke aanbiedingen of nieuwsbrieven.
 • Deelnemers moeten wonen in Nederland.
 • Deelnemers moeten ouder zijn dan 18 jaar.
 • Mochten er onduidelijkheden zijn over de prijsvraag of over de uitslag van een prijsvraag dan beslist de Club van Ontaarde Moeders wat er gaat gebeuren.

Comments ( 2 )

 • Tina Vriens

  Ja! Deze agenda zou deze moeder graag winnen. Ook ik wil graag orde.

 • Ferika

  Deze chaotische moeder zit zelf ook weer in de school banken. En moeder van drie meiden heeft last van een chaotische planning. Ik kan wel een agenda gebruiken. Ben wel eens de verjaardag van mijn man vergeten 🤔oh ohw….

Leave a Comment