Laden

Wat voor vreemde dingen hebben we in onze tas?

tas

Als moeder moet je overal op voorbereid zijn en dus sleep je van alles in je tas mee. Dingen die handig zijn, zoals bijvoorbeeld zakdoeken of pleisters, maar we hebben ook hele vreemde dingen in onze tas zitten…

Flipbelt

Natascha: “Ik heb een flipbelt in mijn handtas zitten. Die gebruik ik op mijn werk onder mijn werkkleding zodat ik daar mijn telefoon in kan stoppen en mijn ‘spiekbriefjes’ met informatie hoe ik bepaalde kassahandelingen moet uitvoeren. Nieuwe functie, nieuwe uitdaging…”

Cadillacs

Tess: “Het vreemdste wat ik in mijn tas heb zitten, zijn inmiddels vies geworden losse rode cadillacs (die winegums) met vieze ondefinieerbare kruimelstukjes en dat ik die dan ook gewoon in mijn mond steek, omdat ik trek heb. En dat ik dat ook heel gewoon vind.”

Balletje smeerworst

Ellen: “Ongeveer anderhalf jaar geleden werkte ik als leidster op een peuterspeelzaal. Op vrijdag hadden we met de kinderen brood gegeten en er was nog wat smeerworst over (je weet wel in zo’n ‘balletje’). Omdat dat na een week niet meer zo lekker is, nam ik dat mee naar huis voor mijn kinderen (lees: ik gooide het in mijn tas). Thuis aangekomen was ik dat natuurlijk allang vergeten. Dat weekend had ik na lange tijd weer eens een date. Wij gingen naar een restaurant. Op een gegeven moment had ik iets uit mijn tas nodig. Ik keek niet, stak mijn hand erin om het op gevoel te zoeken…. Zo mijn hand in de smeerworst, die was natuurlijk inmiddels uit het plastic zakje gevallen. Zat ik daar… Hahaha, ik heb het volgens mij redelijk relaxt opgelost maar o, wat was dat weer echt een actie van mij.”

Pinpas

Debbie: “Het meest vreemde wat op dit moment in mijn tas zit, is mijn pinpas. Er staat niks op mijn rekening dus ik begrijp niet dat ik dan toch het gewicht ervan blijf meesjouwen. Misschien blijf ik hoop houden.”

Dit heeft actrice Jennifer Garner in haar tas zitten

Nachtlampje

Lisette: “Ik zing op woensdagavond bij een popkoor. Dan neem ik een grote tas mee. Op een woensdagavond deed ik een graai in mijn tas en haalde er een nachtlampje uit met sensor. Oeps.. altijd handig om bij je te hebben? Grappig was wel dat we op dat moment het lied ‘Wit licht’ zongen. Ik kon dus mooi bijlichten op de tekst ‘maar gedragen door het witte licht…”

Vork

Sharon: “Het meest vreemde wat ik in mijn handtas heb zitten is een losse vork. Voor het geval ik onderweg iets wil eten. Maar het ziet er best raar uit voor een ander wanneer die ziet dat ik een vork in mijn tas heb zitten… “

Kies

Alina: “Het meest vreemde wat ik in mijn tasje heb zitten, was (inmiddels eruit gehaald na ontdekking) een getrokken kies. Ik had mijn kies laten trekken bij de tandarts en mocht ‘m mee in een potje. Nooit meer aan gedacht tot ik na een paar maanden mijn tas uit wilde mesten…Tadaaaaa!”

Duct tape

Linda: “Het meest vreemde in mijn tasje is een rol duct tape, omdat de fiets van mijn zoon bijna uit elkaar valt 😉 Naast natuurlijk 3 tampons, 1 nachtmaandverband, 26 smerige bonnetjes, 328 koekkruimels, 15 pennen en een bioscoopkaartje uit 2015.”
Kim: “Het meest vreemde wat ik in mijn tas heb zitten, is een klein pakje hagelslag. Geen idee hoe die daar ooit terecht is gekomen. Ik eet ‘t eigenlijk nooit.”

Mamatas

Loes: “Het meest rare wat ik in mijn tas zitten is een half afgekloven lolly, pleisters in alle vormen en maten met poesjes, een My Little Pony-ding en een liefdesbrief van mijn muppet aan mij. Een echte mamatas dus.”

Leave a Comment