Laden

Volg je ons al op Facebook?

Volg je onze Facebookpagina al

Het begon dus allemaal met Facebook hè. Gewoon voor de leuk. Totaal geen verwachtingen. In een ochtendje opgezet en dan zou het die avond wel opgeleukt worden. Maar zonder enige leukigheid erop, werden er die dag (het was 10 augustus 2015) héél veel moeders lid! Volg jij ons al op Facebook?

De kans is natuurlijk heel groot dat je al een volger van de Facebookcommunity Club van Ontaarde Moeders bent. Want tja, zo is het nu eenmaal begonnen. Maar misschien zijn er nog wel vriendinnen, zussen, nichten of tantes die zich hier heel erg in deze club herkennen?

Kijkje in mijn eigen keuken

Het is zo leuk! Want wat krijg ik veel leuke foto’s mijn kant op en wat kan ik er dan heerlijk op los gaan met leuke teksten! Af en toe doe ik er dan ook wat persoonlijke foto’s bij. Hier een kijkje in mijn eigen keuken. En als je zelf nog leuke dingen hebt, posten maar!

Meer zien?

Natuurlijk zijn er veel meer leuke posts, met foto’s van andere ontaarde moeders, leuke quotes en grappige video’s. Kijk maar op de Facebookpagina van de Club van Ontaarde Moeders!

Leave a Comment