Laden

Verhaal achter de foto: de gezellige familiefoto

verhaal achter de foto familiefoto

Het gaat niet altijd van een leien dakje als je een leuke familiefoto wilt maken. Daar weet ‘ontaarde’ moeder Susanne alles van. Haar zoon had er gewoon even geen zin. Susanne legt uit waarom.

“Mijn vriend, Marco, onze zoon Luuk en ik waren er een heerlijk midweekje tussenuit in Zeeland. Het terras van een strandtentje vonden we bij uitstek een leuke plek om een foto van ons drietjes te maken. Luuk dacht daar anders over. Hij wilde absoluut niet op de foto.”

Paar keer geprobeerd

“We hebben een aantal foto’s gemaakt, de een nog erger dan de ander. Na een paar pogingen hebben we het opgegeven. De boze bui van Luuk was trouwens direct over en hij ging vrolijk verder spelen met de speelgoedauto van de strandtent.”

Vorige keer in Het verhaal achter de foto: ‘Vind je je wenkbrauwen niet mooi dan?’

Meerdere ‘gezellige’ familiefoto’s

Het is natuurlijk ook strontvervelend als je het model moet uithangen, terwijl je liever de chauffeur wilt spelen…
Overigens was Susanne niet de enige met zo’n gezellige gezinsfoto. Er kwamen heel wat andere hilarische snaps voorbij. Kijk maar naar de foto’s die tussen de reacties staan!

Viraal

Overigens kun je online echt een enorme bulk aan mislukte familiefoto’s vinden. Misschien ken je deze ook nog wel. Die ging compleet viraal:

familiefoto

Volgende keer vertellen we je meer over een ‘ontaarde’ moeder, die de ultieme tip had om je kind rustig in een winkelwagentje te laten zitten.

Lees ook:

Verhaal achter de foto: eten met bestek

Leave a Comment