‘Ontaarde’ moeder Neeltje werd gek van dat gezeur om snoep vlak voor etenstijd. Elke keer weer hetzelfde gezeur. Dus bedacht ze de ultieme oplossing om er vanaf te komen…

“Gek werd ik ervan: mijn kinderen bleven maar zeuren om snoep zo vlak voor het avondeten. Op gegeven moment heb ik ze hun zin gegeven. En hoe! Ik heb de hele kast leeg getrokken en in een schaal gedaan. ‘Hup aan tafel zitten en opeten. De héle schaal!’

De oudste begon er al snel genoeg van te krijgen. Na tien snoepjes kwamen ze naar me toe: ‘Sorry mama. We zullen nooit meer om snoep zeuren.’”

Avondeten

“Ik was wel benieuwd hoe het zou gaan met het avondeten. Ik dacht: ‘Dat wordt drie keer niks.’ Maar ze hebben redelijk gegeten. De oudste kwam nog wel naar me toe om te zeggen dat ‘ie voorlopig geen snoep meer kan zien.”

– ‘ontaarde’ moeder Neeltje –

Ook een leuk verhaaltje?

Heb jij ook een leuk verhaaltje dat je graag wilt delen? Mail dan naar info@clubvanontaardemoeders.nl o.v.v. ‘Leuke verhaaltjes’ of stuur een berichtje via de Facebookpagina of Instagram!

Lees ook: