Wat een rampjaar was 2020 toch, gelukkig viel er bij de Club van ontaarde moeders nog behoorlijk wat te lachen. Ik heb van elke maand in 2020 de populairste posts op de Facebookpagina even op een rij gezet.

Mijn dank is groot, want zonder al deze leuke inzendingen, was de Facebookpagina niet zo’n enorm herkenbaar feest voor iedereen. Dus ik hoop dat jullie in het nieuwe jaar weer heel veel grappige en herkenbare foto’s, video’s, quotes en verhalen via de Facebookpagina, Instagram of mail mijn kant opsturen.

Januari: ‘Mam, heb je een baby in je billen?’

Kinderen kunnen de leukste uitspraken doen!

Februari: ‘Hoezo lust je geen toetje?’

Snap jij het als je kind zijn toetje niet lust? Is ‘ie ziek of is er misschien iets anders aan de hand?

Maart: De brief die voor heel wat opschudding zorgde…

Het is wat: krijg je ineens een brief waarin staat dat gemiste schooluren tijdens de zomervakantie moeten worden ingehaald!?! Is ‘ie nu echt of worden we in de maling genomen?

April: ‘Lekker even smijten’

Heerlijk toch even je frustraties afreageren… Jammer dat je het dan wel weer zelf moet opruimen. Lees ook het verhaal achter de foto.

Mei: ‘Ontaarde moeders kunnen ook vloggen’

Word jij ook helemaal gek van al die vlogs die je kids zitten te kijken? ‘Ontaarde’ moeder Ruth ging zelf aan de slag. Kijk maar.

Juni: ‘Als je kleuter thuisonderwijs moet krijgen…’

Ontaarde moeder Annemiek stuurde een leuk verhaaltje in over haar kleuter. Wat was ze blij dat die weer naar school mocht, totdat…

Juli: ‘op zoek naar een andere moeder’

Toch wel handig die vakken. Misschien dat je ze ook kunt gebruiken om een nieuw kind te zoeken😉

Augustus: ‘Gouden tip’

Voor moeders die niet willen opvallen met hun snoepgedrag:

September: ‘Leuk hoor, slaappartijtjes…’

Dat jezelf in een tent eindigt en de kids het huis overnemen…hmmm. Gaat er toch iets verkeerd geloof ik…

Oktober: ‘Dé corona-test die iedereen zou moeten doen’

Via via kreeg ik deze video onder ogen met dé manier om te testen of je corona hebt of niet. En wat zo leuk is: deze mevrouw is werkzaam in het ziekenhuis. Dat noem ik nou humor en dat vonden jullie ook, want nog nooit scoorde een post zo veel leuke reacties!

November: ‘Een heleboel ‘ontaarde’ Sinterklaas-verhalen en -foto’s

Hij blijft leuk deze, dus die moest even in de herhaling. Voor volgend jaar heb ik weer heel veel nieuwe ontaarde Sinterklaas-verhalen en foto’s!

December: ‘Zó staat de kerstboom veilig’

Al die graaiende handjes van loslopend kroost of een kat die een nieuw speelmaatje in de kamer ziet… maar met deze tip staat je kerstboom volkomen veilig!