Laden

Hilarische paasbloopers: ‘Had ik ze zo mooi geverfd, was ik ze vergeten te koken!’

paasbloopers

Zin in een lach? Dat gaat vast lukken met deze hilarische paasbloopers. Gebroken eieren, ondergesneeuwde paashazen, vergeten de eieren te verstoppen… Jullie reageerden massaal op de oproep die bij een prijsvraag stond en dit zijn de aller grappigste! Fijn Pasen!

Bodyl: ‘Hoezo poezenbroodjes?’

“Mijn nichtje vroeg, waarom we met Pasen poezenbroodjes aten… Tja…wat moet je daar nou op antwoorden? (zie foto bovenaan artikel: duidelijk paashaasbroodjes, toch?)

Monique: ‘De verkeerde eieren verstopt’

“Mijn grappigste paasblooper is en blijft toch wel het moment dat mijn kinderen dolgraag zelf een keer eieren wilden verstoppen, zodat papa en mama deze mochten zoeken. Ik had de avond voor Pasen alvast een groot aantal eieren gekookt en deze stonden netjes in de koelkast. Maar ik had ook nog een doos rauwe eieren in de koelkast staan (die ik nog wilde gebruiken voor het paasontbijt). Dit was ik alleen vergeten te zeggen tegen de kinderen. Ik had gezegd dat de eieren in de koelkast stonden die ze konden gebruiken.

Op paasochtend renden Rick en Nina al vroeg naar beneden om de eieren te gaan verstoppen. Daarna was het aan ons de beurt om ze te gaan zoeken. Degene die de meeste eieren zou vinden was de winnaar. Dus papa en mama waren erg fanatiek. Een beetje te fanatiek want toen ik een ei verstopt zag liggen in de krantenbak, greep ik een beetje te hard. Krak… Mijn hele handen onder ei dooier en de kranten/bladen ook. Ik schrok ervan omdat ik ervan uit ging dat de kinderen de hard gekookte eieren hadden gepakt. Maar dat was dus niet zo. Rick en Nina schrokken zelf ook. We zijn vervolgens maar heel voorzichtig alle andere eieren gaan verzamelen. Gelukkig mochten de kinderen daarna opnieuw (met dit keer de juiste eieren) de eieren verstoppen. En de winnaar? Dat waren de kinderen want die konden het zelf niet laten om mee te zoeken.”

Anja: ‘Chocoladedrang was onbeheersbaar’

“Mijn kinderen wilden vorig jaar met Pasen dolgraag een chocolade paashaasje. Die kregen ze ook, alleen kon ik mijn chocoladedrang niet in de hand houden. Dus s’ avonds nam ik een klein stukje van de chocohaas, en toen nog een klein stukje en uiteindelijk bleven alleen zijn voeten over…Oeps!
In plaats dat mijn man mij de volgende ochtend hielp te verbloemen, zodat ik snel een nieuwe kon kopen, had hij mij erbij gelapt!
Uiteindelijk hebben ze een nieuwe gekregen.

Vorige week kocht ik er weer eentje en tijdens het afrekenen vertelde mijn dochter even aan de caissière dat ik vorig jaar een stoute moeder was geweest.”

Melanie: ‘Oeps! Vergeten!’

“Vorig jaar viel Pasen een beetje in duigen. Mijn kersverse dochter vroeg veel verzorging, maar die paashaas moest toch ook langs zijn geweest.. Ik was van plan om in de vroege morgen de eieren in de tuin te verstoppen, maar door de hormonen vergeten!
Mijn zoontje dus met mandje en al nietsvermoedend de tuin in gestuurd door papa. Na vijf minuten komt hij weer terug. Vrij vlot gedaan dacht ik.. Begint hij toch te brullen! De paashaas was hem vergeten en hij had zo’n zin in chocolade. Of de paashaas hem misschien niet lief vond geweest? (zelfde concept als sinterklaas denk ik, haha). Arm kind!
Deze mama heeft gauw een ander mandje gepakt, gevuld en aan de deur gehangen. Hard geklopt op het raam en een vlot sprintje getrokken. Resultaat: een verbaasde, maar blije peuter. Eind goed al goed, maar wat gedoe.”

Lisa: ‘O ja, moet ze eerst even koken’

“Ik was zo trots op mijn geverfde paaseieren. Ze waren echt goed gelukt. Totdat er eentje brak: ik was vergeten om ze te koken…”

Deborah: ‘En toen lag er 6 cm sneeuw in de tuin’

“Elk jaar gingen wij met de kinderen paaseieren zoeken in de rotstuin van mijn schoonouders maar dat is na deze blooper gestopt.

Wij verstopten de eieren de avond van te voren in de tuin van mijn schoonouders maar toen we de volgende ochtend wakker werden was er zo’n 6 cm sneeuw gevallen waardoor we geen eieren konden zoeken.

Kinderen en wij allemaal teleurgesteld, want ja er lagen ruim 120 eieren/paashazen in de tuin! Misschien de volgende keer het weer beter in de gaten houden?
Mijn schoonvader kwam maanden later nog eieren tegen als hij in de tuin aan het werk was.”

Leave a Comment